Kortit ja pakat > Modern

Budjetti Affis

(1/2) > >>

barros:
Glint-Nest Crane x2
Arcbound Ravager x4
Vault Skirge x4
Ornithopter x4
Signal Pest x4
Steel Overseer x2
Memnite x2

Cranial Plating x4
Thoughtcast x4
Galvanic Blast x4
Springleaf Drum x4
Mox Opal x4

Inkmoth Nexus x4
Blinkmoth Nexus x4
Darksteel Citadel x4
Spire of Industry x4
Inventors' Fair
Sea Gate Wreckage
~ 60 cards

Onko 2-3 kpl Etched Champion pakollinen listassa? Minkä tilalle heittäs yhden Welding Jar:in? Lekaversiossa olen animaattoria vs. pistänyt sisään Relic of Progenitus ja Planar Void. Jos burnia on metassa paljon, niin Chill on eri vänkä lappunen..

Mitä vastaan Hurkyl's Recall pelataan, jos sideltä löydän niitä yhteensä, vaikka kolme. Umezawa's Jitte, Whipflare ja Dispatch tulevat sisään aggroja vastaan. Mirroria vs. Wear/Tear ja stormia, belcheriä ja TES:ia varten on kenties Ethersworn Canonist.

Vicard:
Ekana varmaan kannattaa cuttailla värillisiä lappuja ja heittää mukaan lisää lordeja.
Recallia vastaan hand distruption.
Jitte on modernissa bannissa.

Temezy:
Etched Champion on vahva lappu sekä lekassa, että modernissa juurikin sen protection from all colors abilitinsa takia, joten se kannattaisi ainakin omasta mielestä pitää listassa mukana. Ja kuten Vicard aikaisemmin mainitsi niin lordeja kannattaa laittaa lisää ja cutata värillisiä lappuja mainista pois. Itse varmaan jättäisin mainiin Thoughtcastit ja cuttaisin Galvanic Blastit Championien + lordien tieltä.

Onko kyseessä muuten leka vai modern affis? Jitte tosiaan on moderni banaanissa

Animal:
Listassa näemmä näyttäisi olevan jo kaikki kalliit laput. Mitä budjettia tässä on ja miksi ei vain ottaisi lähtökohdaksi viime ajan affislistoja mtgtop8:sista? Sitten voi omien mieltymysten mukaan alkaa vaikuttamaan flexslottien korttivalintoihin, kun on tottunut pakkaan ja haluaa testailla toimisiko jokin tietty kortti hieman paremmin kuin se mikä nykyään vakiolistassa on flexslotissa?

kivi:
1. Onko tämän tarkoitus olla Modernin alla? Jos on niin Jitte on tosiaan bännissä niin kuin on jo aiemmin mainittu ja TES & Belcher eivät todellakaan ole modernissa mitään dekkejä. Jos tämän on tarkoitus on olla Modern dekki niin lordit ja championit sisään, cranet ulos, thoughtcastien määrää alaspäin.

2. Onko tämän tarkoitus olla Legacyn alla? Jos näin on, dekki tosiaankin näyttää joltain Modern läjältä jota yritetään pelata lekassa. Affis ei ole mikään suuri tekijä lekan metassa, mutta kyllä silläkin on jossain pärjätty säällisesti. Tässä esimerkkilista:

4 Ancient Tomb
4 Ancient Den
4 Seat of the Synod
4 Vault of Whispers

4 Ornithopter
2 Memnite
4 Vault Skirge
4 Arcbound Ravager
4 Phyrexian Revoker
3 Etched Champion
2 Master of Etherium

4 Chalice of the Void
4 Cranial Plating
4 Mox Opal
3 Springleaf Drum
2 Tezzeret, Agent of Bolas
4 Thoughtcast

Sideen sitten tavaraa oman metan mukaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta