Kortit ja pakat > Modern

Viilausta dekkiin GP Prahaa varten (Jeskai Pyromancer Ascension)

(1/2) > >>

hallava:
Jaahas eli siis olen päätynyt siihen että pelaan Jeskai Pyromancer Ascensionia GP Prahassa muutaman viikon kuluttua. Suurin syy: pystyn tahkoamaan dekkiä modossa ja muuta harjoitusta en tällä hetkellä juurikaan saa. Dekki tuntuu hyvältä ja saan paperiversioon vielä huomattavia parannuksia vuokraamalla joitakin kortteja.

Elikkäs viimeisin iteraatio näyttää tältä:

Creatures (6):
2x Bedlam Reveler
4x Thing in the Ice

Enchantments (4):
4x Pyromancer Ascension

Sorceries & Instants (32):
4x Serum Visions
4x Sleight of Hand
4x Opt
4x Faithless Looting
4x Manamorphose
4x Lightning Bolt
4x Lightning Helix
4x Anger of the Gods

Lands (18):
4x Scalding Tarn
4x Flooded Strand
2x Steam Vents
1x Sacred Foundry
1x Hallowed Fountain
3x Island
1x Mountain
1x Plains
1x Spirebluff Canal

Sideboard (15):
3x Surgical Extraction
2x Blood Moon
2x Stony Silence
4x Swan song
3x Wear // Tear
1x Molten Rain

Suurin epäortodoksinen veto on mainin 4x Anger of the Godsia, mikä on aika lailla hedge creature aggro dekkejä vastaan (elves, dredge, humans, mardu pyromancer). Yleensä slotissa pelataan 4x Path to Exileä.

Kaipailisin mielipiteitä ja palautetta muutamaan kohtaan:

* 4x Anger of the Gods vs 4x Path to Exile? Testauksessa Angerit on ollu hyviä, mutta pieni ääni sanoo yhä että ovat ahneita.
* Onko 2x Blood Moon kannattava lainkaan, vai kannattaisiko mieluummin pelata 3x Alpine Moonia? Jos ei, heitänkö mainin Plainsin pois?
* 4x Swan song vs 2x Dispel ja 2x Negate? Swan song puolustaa palasia lähes kaikkea vastaan, mutta ei ole yhtä joustava kuin Negate esim. kontrolloivissa matchupeissa
* 2x Stony Silence? U/M? Toimii affista, KCI:tä ja Hardened Scalesiä vastaan mutta toisaalta kaikki ja niiden veljet sidettää enchantment vihaa pakkaa vastaan.

algon:
Jos haluat pelata "upporikasta ja rutiköyhää" aloittamalla neljällä Angerilla, kannattaa sideplääni miettiä valmiiksi huolella; onko jokaiseen tilanteeseen tuoda vähintään 4 relevanttia korttia silloin, kun Angerit ovat tyhjiä arpoja?

Yms:
Sulla on kuitenkin pieniin äijiin jo poistoa Helixin ja Boltin muodossa, et tarviitko oikeesti neljää Angeria siihen lisäksi? Pathi on kuitenkin hieman monipuolisempi poisto mm. Tarmoon, Death's Shadowhin ja vihujen Bedlameihin.

Kylis:
Angeri kanssa enabloi vihulta Lightning Boltin/Kolaghan's Commandin jne. removaliksi tohon sun Thing in the Iceen mikä ei oo kiva juttu.

markmake:
Nuo Angerit mainissa taitaa kyllä olla vähän ylimitoitettuja. Spot removalia pieniin miehiin löytyy kuitenkin hyvin muutenkin ja Thing in the Icen flippaaminen voi toimia boardswipenä. Siirtäisin melkein suosiolla kaikki sidelle (varmaan kyllä sidellekin riittäisi 2-3). Näiden tilalle miettisin jonkinlaista Remand/Path to Exile splittiä. Jos kuitenkin haluat pelata Angereitä mainissa, cuttaisin ainakin 2. Tuolla määrällä cantrippejä näet kuitenkin aika suuren osan pakkaa joka pelissä. Eikä satu niin paljoa, jos sattuu olemaan kuollut kortti matchupissa.

Maindekissä voisi myös miettiä olisiko Thought Scour parempi kuin Faitless Looting. Faithless Looting auttaa ehkä enemmän Bedlam Revelerin kanssa, mutta dekki kuitenkin piittaa korttiedusta kohtuullisesti. Dekkiä pelaamatta vaikea sanoa, mutta mielestäni olisi testauksen arvoista, jos on aikaa.

Kallistuisin ehkä Blood Moonin puolelle tässä, koska pystyt melko vaivattomasti sitä pelaamaan ja se ehkä on hyödyllisempi useammissa matchupeissa.

Tuntuu, että dekin kello ei keskimäärin ole riittävän nopea siihen, että nuo Swan Songin vihulle antamat pulut voisi ignorata täysin. Kallistuisin ehkä Dispel/Negate splitin puolelle.

KCI:n takia pelaisin ehdottomasti Stony Silenceä. Se kuitenkin on parasta artifact-vihaa mitä rahalla saa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta