Kortit ja pakat > Standard

G/W Stompy

(1/1)

JopeSane:
Rotaation tultua "mono" g stompy vaikutti lupaavalta mutta menetti aika monta tärkeää osaa pakasta ja nykyiset G/B stompyt eivät mielestäni oikein pärjää. Tästä syystä mietinkin toista mahdollista väriparia vihreälle eli valkoista. Dominarian tultua pelailin G/W stompya jossa splashasin Shalaita U/W pakkojen takia. Pakka toimi kyllä hyvin, mutta koska scattered groves tuli aina tapissa peliin, saattoi se hävitä tempossa hyvin nopeasti. Temple Gardenilla ei kuitenkaan tätä ongelmaa ole ja formaatissa on useampia kortteja joita voisi haluta splashata.
Itse lista:

MAINBOARD:
4x llanowar elves
4x Pelt Collector
4x Merfolk Branchwalker
4x Thorn Lieutenant
4x Steel leaf Champion
4x Knight of Autumn
2x Jadelight Ranger
4x Conclave Cavalier
2x Nullhide Ferox
2x Ghalta, primal hunger
2x Assure // Assemble
4x Temple Garden
4x Sunpetal Grove
4x Unclaimed Territory
11x Forest
1x Plains

Pakassa on luonnollisesti vanhat stompyn kortit mukana eli Elvish Mystic, Steel Leaf Champion, Merfolk Branchwalker, Ghalta yms. Uusia tulokkaita vihreälle on Pelt Collector ja Nullhide Ferox jotka kuin tehty stompya varten (koska ne ovatkin).
Valkoiselta otin Knight of Autumnin jota on peluutettu kaikissa formaateissa legacya myöten, Assure//Assemble sekä Conclave Cavalierin.
Conclave Cavalier vaikutti alusta asti erinomaiselta kortilta mutta sille ei ole oikein löytynyt sopivaa pakkaa. Pitkään mietin miten tuota voisi peluuttaa koska kaksi valkoista manasymbolia on todella raskas hinta mutta sitten älysin että Conclave Cavalier, Steel Leaf Champion sekä Knight of Autumn ovat kaikki Knighteja jolloin Unclaimed Territory voisi olla pelattava ratkaisu. Toistaiseksi ei ole ollut ongelmia manojen suhteen joten tuo vaikuttaisi toimivan.
Pakka tuntuu toimivan suhteellisen hyvin esim jeskaita ja GB midrangea vastaan erityisesti Knight of Autumnin ja Assure/Assemblen ansiosta mutta luonnollisesti Lava Coil,  Settle the Wreckage ja Vraska's Contempt ovat hankalia kortteja nyt kun Blossoming Defense rotatoitui. U/R vastaan en ole pelannut mutta koska pakassa ei ole toistaiseksi mitään lentureita vastaan, voi tuo olla hankala match up.

Hakisinkin siis ehdotuksia vaihtoehtoisille korteille sekä mielipiteitä valkosen splashaamisesta yleensäkin. Harkitsen Jadelight Rangereiden vaihtoa Thrashing Brontodoneihin Lightning Striken, Justice Striken ja Deafening Clarionin takia. Pari Kraul Harpooneria saattaisi myös olla pelattavia juuri U/R vastaan sekä auttamaan paremmin Pelt Collectorin abilityn kanssa.
Sideboardia en ole tarkemmin miettinyt, mutta alustavasti voisi olla jotain tämän kaltaista:

2x Vivien Reid
2-4x Conclave Tribunal
2x Carnage Tyrant
1x Assure // Assemble
2-3x Shalai, Voice of Plenty
0-2x Shapers' Sanctuary
3x Deathgorge Scavenger

Mitään ei tosiaan ole lyöty lukkoon ja otan ehdotuksia vastaan.

Me_From_Finland:
Mysticit ja lantut on tainnut mennä sekaisin.
Ei sillä ihan menevältä listalta vaikuttaa. Harponeer voisi olla tosiaan hyvä lisä, sillä deck vaikuttaa hieman heikolle flyereita vastaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta