Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Jeskai Saksaländeri  (Luettu 17429 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Yms

Vs: Jeskai Saksaländeri
« Vastaus #30 : 20.04.16 - klo 16:46 »
Oliko paljonkin porukkaa hl:ssä?
28 pelaajaa oli turnauksessa.
Lightning Bolt, when cast,
Deals three damage to target
Creature or player.

Poissa Pulli

Vs: Jeskai Saksaländeri
« Vastaus #31 : 12.04.17 - klo 14:38 »
http://tappedout.net/mtg-decks/jeskai-ger-higlander/

Tuli tossa muokattua pakkaa rajulla kädellä, linkki yllä. Pöytäpeleissä kurvi oli päässyt ihan liian korkeaksi, vaikka hyviä kortteja olikin pakassa. Nyt kurvi on laskenut ja pakka muuttunut paljon toimivammaksi. Päätin muokata pakan enemmän tokeni suuntaan, josta hyötyvät pari lentokonetta sekä miekat saa enemmän kantajia. Plus pelaan ekaa kertaa haikussa  miekkoja, nyt on aika kun Mystic on tullut takaisin :D Tappedoutin mainboardilta näkee oikeastaan mitä tämä pakka on joskus pitänyt tai voisi pitää sisällään. Listailen tähän mitä olen nyt viimeeksi lisännyt, tämä ei ole nyt tavanomainen Jeskai enään vaan ajattelin kokeilla vähän erilaisempaa:

Aethersphere Harvester ja Smuggler's Copter ovat tehokkaita vehkeitä. Toiselta lifegaini burnia vastaan ja toisesta korttietua, lisäksi lentävät, helppo miehittää, power 3 ja costit alhaiset ja värittömät. Very nice.

Monastery Mentor ja Young Pyromancer lisäsin takaisin kulkuneuvojen ja miekkojen takia. Mentor aktivoituu melkein 50% pakasta sekä Youngillakin on 30% mahdollisuus aktivoitua. Hyviä tuottamaan miehiä.

Pia and Kiran Nalaar ja Midnight Haunting tuottavat lisää miehiä. Nalaar myös burnii ja pakassa on kuitenkin muitakin fakseja kohteena. Haunting ei ole Lingering Souls mutta en meinannut spläshiä tähän kokoon panoon mustaa. Haunting on kuitenkin instant ja kaksi lentävää on jees, testilappunen.

Chandra, Torch of Defiance on äkäinen lappu, siinä on kaikkea hyvää, nyt kun curve on alhaalla niin tämäkin lappu mahtui myös vihdoin tännekkin.

Saheeli Rai on testissä, uskon sen olevan toimiva. +1 on jees mutta -2 kopio ukon sekä faksin, kohteitahan on, myös fakseista, esim Torrential Gearhulk ja Batterskull, nice.

Oath of Gideon on varmasti pistää monen silmään, mutta se tiputtaa kaksi ukkoa, eli jälleen lentsikoille ja miekoille  lisää miehiä ja ennen kaikkea tämä antaa walkereille ylimääräisen loyaltin. Eli jokainen 3 loyaltin walker säästyy ensimmäistä bulttia vastaan. Walkereitakin on 9 pakassa.

Spell Queller on lappu mistä en osaa päättää onko se hyvä vai ei, mutta päätin testata sitä. Se on halpa lentävä flash mies joka syö melkein mitä vain. Counttereita vastaan oikein mainio. Plus flash on aina flash, varsinkin pakas jossa on miekkoja.

Vapaata keskustelua ja mielipiteitä :)

« Viimeksi muokattu: 12.04.17 - klo 14:42 kirjoittanut Pulli »