Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Lipevä Legacy 2022 #3 - Legacy Nationals Trial 02.10.2022  (Luettu 489 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Lipevä

Lipevän turnaussyksyyn saatiin Legacyä ja vielä trialina marraskuussa pelattavaan Finnish Legacy Nationalsiin. 2.10.2022 voit koittaa napata itsellesi palkintorahat joilla katat osallistumisen ja yhden byen Suomen parhaaseen legacy-turnaukseen.

Tänä vuonna varsinaista liigaa ei järjestetä lyhyeksi jääneen turnausvuoden takia, mutta tarkoitus on silti järjestää turnauksia kuukausittain. Formaatti tulee vaihtelemaan kuukausittain, osittain pelaajien toiveiden vaikuttamana. Lipevän turnaustoiminta on sanktioimatonta. Osallistumismaksuista kaikki menevät lyhentämättöminä rahapalkintoihin, jotka pyritään jakamaan top 8:iin päässeille pelaajille sijoituksen mukaan, pelaajamäärän salliessa.

Tässä kaikki oleellinen informaatio tiivistettynä:

Missä: Nummikeskus, Kylätie 24, Hämeenlinna. Turnauspaikan ovi on kiinni, mutta sitä päivystetään ennen turnauksen alkua.
Milloin: Sisään 10.00, turnaus alkaa 10.30
Hinta: Turnausmaksu 15€ ja Lipevän jäsenille 2€ alennus. Osallistumismaksut menevät lyhentämättöminä palkintoihin. Turnausmaksu suoritetaan paikan päällä mobilepayllä tai käteisellä.
Formaatti: Legacy
REL: Regular. Goldborder kortit (WCD) sekä Collector's/ International Edition kortit ovat laillisia turnauksessa. Ei proxyjä. Turnaus on sanktioimaton.
Mukaan: Legacy-pakka, dekkilista, lifepad ja muut tarvittavat pelivarusteet.

Kierroksia pelataan pelaajien määrän mukaan + top 4/8.
Ilmoittautuminen mtgsuomen kalenterissa.
« Viimeksi muokattu: 23.07.22 - klo 15:27 kirjoittanut Lipevä »