Poromagia

Kirjoittaja Aihe: [TAMPERE] Fantasiapeleillä LIMITEDIÄ ETÄNÄ - Jumpstart Sealed 16.10.2020  (Luettu 9675 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa FantsuTRE

Vs: [TAMPERE] [Fantsun Theros- Beyond Death draftit & stanut
« Vastaus #30 : 24.01.20 - klo 13:55 »
Theros: Beyond Death sarjan ilmestyttyä Fantsun keskiviikon stanut ja perjantaiden draftit ovat taas käynnissä!

Pelejä pelataan joka viikko tästä niin pitkään kuin vain pelaajia suinkin piisaa.

Normipalkintojen lisäksi random vanhempaa promoa ja muita extra aina välistä.

Poissa FantsuTRE

Tulevana lauantaina tarjolla Pioneeria Magic Weekendin muodossa. Ilmoittautua voi kalenteriin. Muista tarkistaa bännätyt kortit, koska niiden joukossa on mm. Standrad-laillisia kortteja!

Poissa FantsuTRE

PE 16.10. Jumpstart Sealed etänä

Koska näinä maailmanaikoina draftit eivät hirveästi vedä väkeä pelaamaan paikan päälle, niin siirretään limited-turnaus sitten kotiin. Draftia on vaikea toteuttaa etänä, joten aloitetaan Jumpstart Sealed deckillä, jossa yksinkertaisesti sekoitetaan kaksi 20 kortin boosteria keskenään ja pelataan näin syntyvällä pakalla: saat kaupalta 3 boosteria, eli voit valita näistä 2 mieluisinta, joista sekoittaa pakan. Matsit voi pelata kotoa käsin niin halutessaan. Jumpstart-boostereita pitäisi olla tulossa viikonlopun virallisen EU-releasen mukaisesti, mutta jos produkti ei saavu ajoissa, ilmoitamme milloin ne ovat haettavissa ja sitä myöten voi ruveta myös pelaamaan. Käy hakemassa liikkeeltä 3 boosteria ja ilmoittaudu samalla turnaukseen liikkeellä ja avaa 3 boosteriasi, joista otetaan siellä valokuva. Voit vaihtaa pakkaasi kutakin matsia varten sekoittamalla mitkä tahansa 2 näistä 3 boosterista keskenään. Järjestä vastustajien kanssa ennen seuraavaa perjantaita ajankohta, jolloin pelata 3 kierrostasi (tai 4, riippuen pelaajamäärästä). Voit pelata myös jo perjantaina paikan päällä ensimmäisen kierroksesi, ja pelata voi muulloinkin naamatusten, tai sitten pelaamiseen voi käyttää esim. Spelltable-ohjelmaa, joka on helppo ottaa käyttöön ja mahdollistaa pelaamisen kameran (esim. kännykän) kautta kotoa käsin. Jos myös vastustajasi on innokas Areenan hakkaaja, niin mikään ei estä pakan kasaamista ja pelaamista siellä (jos kortit/Wildcardit löytyvät omasta takaa). 

Tulosten perusteella saat palkinnoksi vähintäänkin jonkin promoboosterin, jonka voi noutaa liikkeeltä kun sinne ehtii, ja paremmalla sijoituksella voi saada esim. foiliboostereita. 

Perjantaina voi halutessaan tulla paikan päälle mm. kysymään neuvoa etäohjelmien käytössä klo 16.30-n. 18.00, tai vaikkapa rakentamaan pakkansa ja pelaamaan jo ensimmäistä vastustajaa vastaan. Paikalla on tuomari, jolta voi myös etänä kysellä neuvoja tuolloin, ja tarkempia ohjeita tulee osallistujille vähintään viestin välityksellä, jos ei pysty perjantaina olemaan edes videoyhteydessä. Muista ilmoittautua MtGsuomen kalenteriin ja seurata siellä postilaatikkoasi, mutta helpommin yhteydenpito onnistuu jos jätät liikkeellä käydessäsi esim. puhelinnumerosi.

Ei kun kalenteriin ilmoittautumaan!
« Viimeksi muokattu: 13.10.20 - klo 15:52 kirjoittanut FantsuTRE »

Poissa Abedulero

Etäturnauksen tietoja päivitetty (katso yllä) tulevaa perjantaita varten. Jumpstart sealedia luvassa etänä.

Poissa FantsuTRE

Samalla on myös tarjolla Jumpstart Saeled livenä ja varalla Mystery Booster Drafti jos produkti ei ehdi ajoissa kuten on ollut valitettavasti viimeaikoina tapana.