Muuta > Hearthstone

Areenan pick order -lista

<< < (4/4)

Karhumies:

--- Lainaus käyttäjältä: höpömies - 23.06.14 - klo 15:34 ---Ja  ainoastaan druidilla on oma 5-droppi, joten (kaikilla muilla classeilla)5-dropit on yleensä suhteessa korkeemmalla pickiorderissa aina.

--- Lainaus päättyy ---

Tätä class minion-ongelmaa voi kiertää laittamalla pick orderin yleisorderin lisäksi vielä kullekin mana costille erikseen, eli esim. 5 manan minionit keskenään possujonoon. Tällöin class minionit (Druid of the Claw) on helpompi sijoittaa haluamaansa kohtaan 5 manan minioneitten possujonoa. Halutessaan kuhunkin possujonoon voi laittaa vielä "cutoff-pointin" merkiksi siitä, että tästä huonompia X manan possuja ei nyt vaan yleisesti kannata ottaa ellei ole ihan pakko.

Vastaavasti jos X manan possut alkaa olla dekissä "täynnä", voi possujonojen keskinäistä arvotusta vaihtaa lennosta. Eli jono X alas, ja muut jonot ylös.

Näin saadaan aikaiseksi possujonomatriisi, joka on mielestäni käytännössä paljon joustavampi kuin pelkkä yksittäinen taulukko X ja Y-koordinaatistoineen. Joku minua nohevampi voisi vaikka koodata tästä jonkinlaisen sovelluksen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta