Muuta > Hearthstone

Hearthstone-turnaus Assembly Summerissa

<< < (6/8) > >>

monkoosi:
Savji on vanha kiltakaveri wowista ja on HSssä harjannu jo jotain noit isohkoja turnauksia. Sit tos listalla on pari turhaketta ja loput ihan outoja. Ei ny Yliajoa auta taustat ku kyl osa noista on hakannu tätä peliä ja aika runsaasti kuitenki ja ymmärrystä on.

Thalian:

--- Lainaus käyttäjältä: monkoosi - 29.07.14 - klo 23:21 ---Ei ny Yliajoa auta taustat ku kyl osa noista on hakannu tätä peliä ja aika runsaasti kuitenki ja ymmärrystä on.
--- Lainaus päättyy ---

Korttipooli on sen verran pieni ja mekaniikka sen verran yksinkertainen, että nimenomaisesti HS-kokemusta ei tarvitse olla mitenkään loputonta määrää pelissä pärjätäkseen. Kyllä siinä yleinen ymmärrys pelaamisesta ja esimerkiksi kunnollisen testauksen järjestäminen ovat sellaisia juttuja, jotka antavat paljon enemmän hyötyä tietyn pisteen jälkeen.

monkoosi:
 No se runsas pelaaminen on juuri sitä testausta... Ilmaisin itseni vähän huonosti. Tarkoitin lähinnä muidenkin osaavan ja ymmärtävän ja pitäisinkin esim savia parempana pelaajana nykyään kuin yliajoa.

Retardi:

--- Lainaus käyttäjältä: monkoosi - 29.07.14 - klo 23:46 --- No se runsas pelaaminen on juuri sitä testausta... Ilmaisin itseni vähän huonosti. Tarkoitin lähinnä muidenkin osaavan ja ymmärtävän ja pitäisinkin esim savia parempana pelaajana nykyään kuin yliajoa.

--- Lainaus päättyy ---

Oon varmaan puolueellinen, mutta mitä oon muiden pelien pelaajien kanssa pyörinyt ja pelejään katsonut, niin aika harvassa pelissä ollaan lähelläkään sitä tasoa mitä magicin pelaajat ovat ihan raakasti "pelaamis skillillä" katsottuna. Tästä myös kertonee jotain se, että (ymmärtääkseni) mtg-pelaajat ovat pärjänneet WoWin GP-turnauksissa varsin hyvin lähes nollavalmistautumisella ja esim. muinaista DC-supersankaripeliä harjasivat sen lyhyen olemassaolon aikana lähinnä mtg-taustaiset kaverit (myös pokerissa ovat pärjänneet suhteettoman hyvin siihen nähden kauanko ovat peliä pelanneet moniin muihin verrattuna). Mtg puolella kilpailu on ollut jo vuosia tolkuttoman kova, toisin kuin läheskään missään muussa "vastaavassa" pelissä.

monkoosi:
 Älä ymmärrä väärin. Tottakai mtgkokemuksella ja pelaajien parista löytyy kavereita jotka pärjää noissa pienemmissä peleissä aika kylmiltään ja keskimääräinen hs pelaaja on huono. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki HS pelaajat olisivat huonoja tai mtgpelaaja ois automaattisesti parempi. Peli on kuitenki huomattavasti syvempi kuin mitä yleensä luullaan.  Pitää myös muistaa, että tää on ilmanen nettipeli joka saa peliin tarttumaan muitakin kuin aiheesta kiinnostuneet kuten käy kaikille pienemmille peleille oikeiden korttien puolella.

 Ettei totuus unohtuisi niin tämähän lähti vain siitä etten usko yliajon ylivoimaan (vaikkakin tässä turnauksessa se voi sitä olla usimpiin nähden kun en suurinta osaa noista tiedä).

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta