Muuta > Hearthstone

Naxx

(1/1)

kivi:
(click to show/hide)
KT kaatui yrityksellä 15.

ramela:
Minulla KT kaatui heti tokalla yrittämällä, mutta Sapphironia sai hinkata ainakin 15-20 kertaa.

Kiinnostaakin kysyä millä keinoin muut täällä kaatoivat Sapphironin, itse voitin lopulta Druid deckillä jossa pelasin 2x Youthful Brewmaster, 2x Coldlight Oracle sekä 2x Naturalize Fatigue Planilla. Loppu decki olikin sitten poistoja sekä Charge miehiä pseudo poistoina.

kivi:
Melko normaalilla Secret Hunterilla Sapphiron kaatui toisella yrittämällä, tosin olin aiemmin veivannut jo useamman yrityksen Frost Magella joka yritti päästä Fatiguelle saakka.

KT kaatui lopulta Paladinilla joka oli varta vasten rakennettu tätä matsia varten kun kerrankin sattui peli jossa ei tullut [hs]Twisting Nether[/hs]iä. Voitto olisi tullut jo paljon aiemmin mutta RNG jumalat pyllistelivät minulle rankasti.

Padishar:
Sapphironia vastaan hankasin itse parisen tuntia voittamatta eri pakoilla, ja sit tartti turvautua kavereitten apuun. Kaverin internetistä bongaama mauton pakka, jolla se kaatui heti ekalla yrittämällä vaikka yhden potentiaalisesti kohtalokkaan kämmin teinkin:

(click to show/hide)Voitto tapahtuu [hs]Archmage Antonidas[/hs]+4x [hs]Sorcerer's Apprentice[/hs]lla siten, että pelaa ensin Antonidas+[hs]Ice Lance[/hs], jotta se selviää hengissä ja seuraavalla vuorolla 4x Apprentice ja viuhuu infinite [hs]Fireball[/hs]eilla voittoon. Apprenticet saa neljään [hs]Duplicate[/hs]illa, ja siinä kannattaa apuna olla [hs]Mad Scientist[/hs]. Koska damagea ei muuten tarvitse tehdä vihun naamaan, niin koko muun pakan voi pyhittää poistoille, laputukselle ja stallaukselle, mikä ei maagilla ole kovin vaikea kiitos lukuisten mass-freeze-efektien sekä defensiivisten secrettien, varsinkin [hs]Ice Block[/hs]ien.

Oma kämmi tapahtui toisen Duplicaten kanssa siten, että sain ylimääräisen Mad Scientistin ja Apprenticet jäivät kolmeen. Nämä kolme kuitenkin antoivat viuhua 1 manan Fireballeilla yhden vuoron ajan, joten vaikka infinite-damageja ei saanut, niin se riitti voittoon.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta