Muuta > Hearthstone

Mikä counteroi Shamaanin.

(1/1)

ramela:
Nyt on tie kääntynyt pystyyn Rank 5 paikkeilla, kun vastaan tulee noin 60% Shamaania jota vastaan voitto prosentti on noin 10% viimeisen kolmen päivän aikana. Onko ajatuksia mitkä deckit tehoavat tuohon?

rayenni:
Ihan mielenkiinnosta, tuleeko vastaan enemmän "oikeita" shamaaneita vai Sea Giantteja pelaavia botteja?

Riippumatta tuosta, kaksi pakkaa on mielestäni yli muiden Shamanintappajia; Freeze Mage ja aggroisa Hunter. En ole hetkeen pelannut, joten en tiedä miten tuo Hunter taipuu, mutta vähän kun pistelet Frost Novia ja Pyroblasteja pakkalistaan niin en usko voittamisen olevan kauhean vaikeaa. Ainakin kun kesällä pelasin itse viitisen sataa peliä Shamanilla, niin en voittanut Mageja, aggroja tai freezejä, kuin aivan hysteerisellä tuurilla.

... miten voitat tuolla pakalla Priestit (ja Warriorit) onkin ihan toinen juttu.

EDIT:
Etsinpä läpällä muutamat suht tuoreet listat.
Libon Aggromage WCA:sta
Tides <3 <3 Freezemage Blizzcon-karsinnasta

Pepe:
Zoolla on kanssa ihan hyvä matchup shamaania vastaa. Clearaat vaan boardin ja pelaat vähän stormin ympäri. Loathebillinen versio voi olla ihan hyvä valinta.

ramela:
Syy miksi tulin täältä apua hakemaan on juuri se että Hunterillakin kärsin Shamaania vastaan, jonka järjen mukaan pitäisi olla vahva shamaania vastaan.

Ehkä pitäisi kokeilla Undertaker Hunterin sijasta jotain buildia joka sietää Lightning Stormia ja 6 yhden manan poistoa paremmin kuin nykyinen buildi. Snapjaw:t takaisin deckiin? Nyt tuntuu että Shamaaneilla on aina oikeat vastaukset kädessä joka kierros vaikka pelaavat Naxxin jälkeen vähemmän kortin nostoa.

Freeze Mage olikin vahva decki repertuaarissani ennen kuin Naxx tuli ja Hunterit tuli kaikkialle pilaamaan iloni. :P Lisäksi Control warrioreitakin on alkanut näkymään viime aikoina enemmän.

Work in Progress... Kiitos ajatuksistanne.

Keppada:
Priesti on tosi hyvä counteri shamaanille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta