Muuta > Hearthstone

miten nopeiten conssivehkeet?

(1/4) > >>

jupu_:
Mikä on "halvin" deckki ja mikä on nopein tapa jyystää laput siihen ilman rahan käyttöä?

Anssi:
Arena on varmaan vieläkin ihan hyvä tapa grindata collectionia jos ymmärtää miten peli toimii. Aikaa siihen menee, mut on se varsinkin alussa aika hauskaa.

Paras aika:kulta-suhde tulee questeistä, pelaa kerran kolmessä päivässä questit läpi. 2 wins - 40g ja 7 wins 100g on parhaat questit, jos pelaat areenaa ne 5 wins -60g on myös ihan jees.

Warlock-aggro (aka Zoo) on paras valinta, dekissä nolla epicia tai legendarya. Oikeastaan kaikki muut dekit "tarvii" legendaryjä toimiakseen 100% tehoilla.

ramela:
Kannattaa hyödyntää myös se ominaisuus että kerran päivässä saa re-rollata questin. Voi siis re-rollata 40g questeja yrittäen saada isompia jos vapaa-aikaa pelaamiseen on paljonkin tai re-rollata pois 60g questeja jos haluaa maximoida gold/aika tahdin.

DoorToNothingness:
Voit myös re-rollata vanhoja questeja, joten jos sinulla on uusi 40-questi, rerollaa se. Jos siitäkin tulee 40-questi, odota huomiseen ja rerollaa huomenna. Näin jos huomenna saat 60 tai 100 kultaa questin, voit rerollata vanhan 40-questin.

Padishar:
Riippuu mitä tarkoitat nopeimmalla. Jos tarkoitat sitä, että mahdollisimman pienellä peliajalla, niin sitten pelkkien questien suorittaminen antaa eniten rahaa suhteessa "vaivaan" nähden. Jos taas haluaa esim. kuukaudessa tienata mahdollisimman paljon käyttämättä rahaa, niin joka päivä saa varmaa rahaa 100 kultaa questien lisäksi, koska rankedista ja casualista saa 10 kultaa per 3 voittoa tuolla 100 kullan päivittäisellä ylärajalla. Tuo 30 voittoa kuitenkin vie melkoisesti aikaa.

Sitten on vielä kysymys, että kuinka käyttää kultansa. 100 kullalla saa yhden boosterin tai sitten voi laittaa 150 likoon areenaan, jolla saa myös yhden boosterin sekä jotain muuta riippuen kuinka hyvin pärjää. Areenaruni vie tietenkin runsaasti aikaa, eli sitä voi sitten miettiä että haluaako riskeerata vai pelata areenan sijaan constructedia ja saada 20-30 riskitöntä kultaa siinä ajassa, mitä tuohon areenaruniin menisi. Areenan upside on tietty se, että jos voittaa reilusti yli 50 % peleistä, niin tuo 50 kullan "panos" tuottaa aika paljon isompaa profittia kuin puolikas boosteri.

Tietty jos pitää jostain pelimoodista enemmän kuin toisesta, niin kannattaa varmaan pelata sitä vaikka se olisikin epäoptimaalista ajankäyttöä kultatienestien näkökulmasta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta