Poromagia

Kirjoittaja Aihe: River's Grasp  (Luettu 915 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Dreamer Insane

River's Grasp
« : 12.12.10 - klo 03:01 »
Tuli ihan kuriositeettinä tällainen mieleen: River's Graspilla voinee bouncata tokenin ja jostain käsittämättömästä syystä päättää myös pistää tokenin omistajan discardaamaan sen?

Poissa Nastaboi

Vs: River's Grasp
« Vastaus #1 : 12.12.10 - klo 10:43 »
Ei onnistu, koska tokeni ei ole kortti etkä voi siten valita sitä discardattavaksi. Tokeni lakkaa olemasta, kun se siirtyy battlefieldiltä jollekin muulle zonelle (esim. käteen).
Lainaus
[09:36] <Saimu> ei deckin tarvii voittaa nopeasti
Lainaus käyttäjältä: jkk
it's adorable when Sami Häggkvist's opponents think they have a good matchup. Because it never, ever is.
HW
OM

Poissa Laukkanen

Vs: River's Grasp
« Vastaus #2 : 12.12.10 - klo 10:53 »
Mutta eihän state-based efektejä joiden mukaan tokeni lakkaa olemasta kädessä, tarkisteta kesken spellin resolvauksen? Kysymys on siis siitä kun rivers grasp sekä bouncaa että discardaa? Tokenin nimeäminen discardattavaksi ei kai normaalisti käy, mutta mitäs jos se on vaikka soul foundryllä tehty kopio oikeasta kortista?
« Viimeksi muokattu: 12.12.10 - klo 10:56 kirjoittanut Laukkanen »

Poissa luma

Vs: River's Grasp
« Vastaus #3 : 12.12.10 - klo 12:23 »
Kuten Nastaboi jo sanoi, token ei ole kortti, joten sitä ei voi discardata (River's Grasp sanoo "choose a nonland card"). SIinä olet oikeassa, että tokeni ei lakkaa olemasta ennen kuin spelli on kokonaan resolvannut, eli se on vielä kädessä kun discardattavaa korttia valitaan, mutta sitä ei voi valita discardattavaksi riippumatta siitä, millainen tokeni on kyseessä (vaikka se olisi tullut Soul Foundrystä).