Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Search for tomorrowit suspedissa ja etsiminen  (Luettu 1001 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Kauppiasfoppa

Search for tomorrowit suspedissa ja etsiminen
« : 20.11.17 - klo 14:01 »
Hei,

Seuraava tilanne tuli poro-tourilla vastaan:

Tultiin minun vuoron 3 Upkeeppiin ja minulla on yksi Search for tomorrow yhdellä time countterilla ja toinen kahdella time counterilla. Poistan conuterin yhdeltä ja castaan sen. Otan pakan käteen ja poistan counterin toiselta (jolloin se menee yhteen counteriin). Vastustaja huomautti tästä että periaatteessa se toisen SFT osalta missed trigger. Miten on? Voinko resolvata yhden SFT:n ennen kuin poistan counterin toiselta?

Kiitos vastauksesta etukäteen :)
Basaarin Djinni

Poissa luma

Vs: Search for tomorrowit suspedissa ja etsiminen
« Vastaus #1 : 20.11.17 - klo 14:08 »
Kyseessä ei ole missed trigger. Tilanne toimii näin:

1. Molemmat "poista counter" triggerit menevät stackiin, ja olet selkeästi laittanut ne stackiin siten että yhdessä counterissa olevan Searchin triggeri resolvaa ensin.
2. Ensimmäinen "poista counter" trigger resolvaa, poistat viimeisen counterin ja suspendin "castaa tämä kortti" trigger menee stackiin toisen "poista counter" triggerin päälle.
3. "Castaa tämä kortti" trigger resolvaa ja castaat Searchin.
4. Search resolvaa ja etsit pakastasi basic landin
5. Toinen "poista counter" trigger resolvaa.

Suspendin "poista counter" triggeri katsotaan missatuksi, jos sitä ei ilmaise jollain tavalla (kuten poistamalla counterin) ennen kuin tekee jotain, mikä voi tapahtua vasta triggerin resolvaamisen jälkeen. Tässä tilanteessa se tarkoittaa käytännössä vuorokortin nostoa, koska upkeepissä pystyy tekemään kaiken haluamansa responsena triggeriin.