Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

YV ei enää lähetä saapumisilmoitusta sähköpostiin? edit: ratkaistu

(1/2) > >>

chillygel:
Olen säätänyt asetuksista että kun saapuu YV minulle, sähköpostiin pompahtaa samalla postia, auttaa näkemään että on tullut viestiä kun en niin usein käy tällä sivulla. Jäänyt muutamat yksärit huomioimatta vaihtoehdotuksista yms. Asetuksia en ole säätänyt tai mitään etten enää saavuttaisi...??? Myös YV:jä poistelin paljon jos vaikka se olisi vaikuttanut, mutta ei.. Missä vika?

Olisi voinut lukea tuon alempana olevan ketjun ensin kun postaan. Eli foorumi blokkaa hotmailin.

luma:

--- Lainaus käyttäjältä: chillygel - 03.09.17 - klo 15:59 ---Olisi voinut lukea tuon alempana olevan ketjun ensin kun postaan. Eli foorumi blokkaa hotmailin.

--- Lainaus päättyy ---

Itse asiassa niin päin että hotmail blokkaa foorumin, mutta lopputulos on toki sama.

Greyhald:
En viitsinyt aloittaa uutta threadia, kun asiasta on jo puhuttu. Anyway mulla on yahoo maili ja nyt ei joulun jälkeen ole tullut enää s-postia uusista viesteistä, vaikka aiemmin tuli ongelmitta vuosikausia ???
Tietääkö joku ratkaisua ongelmaan?

Hiski:

--- Lainaus käyttäjältä: Greyhald - 24.01.19 - klo 21:45 ---En viitsinyt aloittaa uutta threadia, kun asiasta on jo puhuttu. Anyway mulla on yahoo maili ja nyt ei joulun jälkeen ole tullut enää s-postia uusista viesteistä, vaikka aiemmin tuli ongelmitta vuosikausia ???
Tietääkö joku ratkaisua ongelmaan?

--- Lainaus päättyy ---

Valita sähköpostipalvelun ylläpitäjälle, että et saa tällaiselta sivustolta sähköposti-ilmoituksia. Kerro heille myös jokin aika + pvm sekä otsikko/sisältötieto viestistä, jonka olisi pitänyt saapua sähköpostiisi. Palveluntarjoaja saattaa muuttaa spam-filttereitä, jos sille päälle sattuu :)

Greyhald:
Oolrait, koitetaan!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta