Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

MtgSuomen Virallinen Discord

(1/2) > >>

ljkp:
Ylläpito-edit: MtgSuomen Virallinen Discord™ löytyy täältä: https://discord.gg/cXAf35E
Discordin mainostaminen myös muissa Suomen MTG-yhteisöissä on toki sallittua.


Itsellä Discord on vallannut kaiken IRCin aiemmin täyttämän kolon (koska se on vähemmän kömpelö kuin IRC). Irkin puolelta jäin kaipaamaan #mtgsuomi-kanavaa. Onko suomalaisella MtG-yhteisöllä olemassa jotain Discord-servua ja pitäisikö jonkun perustaa sellainen? Ajattelin, että voisin itse, mutta olisiko ehkä kivempi, jos vaikka joku foorumin adminpuolelta aiheesta kiinnostunut perustaisi sellaisen? Jos kiinnostusta Discordiin on muilla, mutta admineilla ei servun pyörittämiseen, voisin minäkin kai sellaisen periaatteessa perustaa.

Ozei:
Itse asiassa täysin sama ajatus on käynyt mielessä (vaikken mtgsuomen irc-kannulla ikinä pyörinytkään), en vain saanut aikaiseksi tehdä minkäänlaista aloitetta asian suhteen (kiirettä ja muita tekosyitä...)

Joten ääni puolesta jos joku sellaisia laskee

luma:
Miksipä ei sellaistakin voisi perustaa. Jotain Discord–IRC-siltojakin näyttää intter netseistä löytyvän, onkohan sellaisista mihinkään?

Gagis:
Oon muutamalla kanavalla, joissa on käytössä yhdestä neljään siltaa. Yksikin on jo sekava.

Prote:
Oman kokemuksen mukaan sillat eivät läheskään aina toimi niin kuin pitäisi ja sillan kaatumista ei usein edes huomaa.

Discord on ihan ok noin muuten ja miksei sellaista mrg yhteisöllekin voisi perustaa, jos on vain henkilöitä, jotka sitä vaivautuvat ylläpitämään.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta