Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

Omat H/W ja O/M listat antaa 404 erroria.

(1/1)

shadowthread:
Kaikki linkit mitkä johtaa johonkin meikäläisen listaan / listoihin antaa 404 erroria. Huomasin tämän kun koitin mennä muokkaamaan ja nostamaan omia listoja. Listojen otsikot näkyvät kyllä h/w ja o/m alueella että ne ovat kyllä olemassa. Arvostaisin minkäänlaista apua aiheeseen, kiitos.

https://mtgsuomi.fi/listat/shadowthread/om/  " Virhetilanne: 404 Not Found " tuossa vielä esimerkki.

Karjanvarastaja:

--- Lainaus käyttäjältä: shadowthread - 23.06.19 - klo 06:39 ---Kaikki linkit mitkä johtaa johonkin meikäläisen listaan / listoihin antaa 404 erroria. Huomasin tämän kun koitin mennä muokkaamaan ja nostamaan omia listoja. Listojen otsikot näkyvät kyllä h/w ja o/m alueella että ne ovat kyllä olemassa. Arvostaisin minkäänlaista apua aiheeseen, kiitos.

https://mtgsuomi.fi/listat/shadowthread/om/  " Virhetilanne: 404 Not Found " tuossa vielä esimerkki.

--- Lainaus päättyy ---

Minulla tulee nyt sama ongelma myös. Vaihtolista pelittää, mutta osto/myynti tarjoaa 404 erroria.

luma:
Ongelman pitäisi olla nyt korjattu. Tietokannassa oli jostain syystä mennyt useita indeksejä solmuun, minkä takia vika osui vain harvoihin käyttäjiin eikä kaikkiin.

Karjanvarastaja:

--- Lainaus käyttäjältä: luma - 11.07.19 - klo 09:41 ---Ongelman pitäisi olla nyt korjattu. Tietokannassa oli jostain syystä mennyt useita indeksejä solmuun, minkä takia vika osui vain harvoihin käyttäjiin eikä kaikkiin.

--- Lainaus päättyy ---

Ongelma tuli takaisin heti kun yritin päivittää myynti-listaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta