Kortit ja pakat > Spoilerit

Return to Ravnica

(1/113) > >>

Reflektio:
Päätinpä pistää aiheesta threadin pystyyn kun ei spoileriosastolta vielä ainakaan löytynyt... Muualtakaan ilmeisesti? No, anyhow.

Työnimeltään "Hook", eli Return to Ravnica on ilmeisestikin lokakuussa 2012 julkaistavaksi tarkoitettu korttisarja. Announced:

http://www.wizards.com/magic/magazine/article.aspx?x=mtg/daily/arcana/946

Kuvasta päätellen ainakin (taas...) uutta Jacea ja Niv-Mizzettiäkin olisi siis luvassa! Mielipiteitä?

Kirjoittelen tähän vielä omasta mielipiteestäni ja muuta yleistä höpötystä asiaan liittyen... Lukekaa jos huvittaa:
Uutta Jacea ei mielestäni tosiaankaan olisi tarvinnut tehdä, sikäli kun kuvan perusteellakin moinen printti on aika ilmeisesti tulossa. Niv-Mizzetiäkään en tiedä kenenkään kaivanneen, että sikäli turhaa, mutta partnerimaisuus Jacen kanssa ainakin kuvan perusteella voisi vaikuttaa sekoittavasti myös Jacen väreihin (sinipunainen Jace?).
   Tämä sopisi toki Ravnican multicolor-guildijuttuihinkin sinällään varmasti helposti, mutta lisäksihän juuri aiemmassa (nykyään vielä osittain julkaisemattakin olevassa) Innistrad-blokissakin on tullut monivärisiä ja muutenkin erikoisia walkereita (ja muita juttuja): Sorin muuttui osittain valkoiseksi kiitos Innistradin tapahtumien, Garruk osittain mustaksi kiitos Lilianan... Kenties nämä alkuperäiset, ja kenties lopulta muutkin, planeswalkerit pyritään uusimaan moniulotteisemmiksi?
   Niin, ja toki pitkästä aikaa punaistakin walkeria saatiin ja vieläpä (half?)deviliä (tai saadaan, kun tiedetään se jo muttei ole vielä tämän kirjoituksen aikaan julkaistu), ja jopa kahdella manalla eli veti alle jopa Jacen historiallisen alhaisesta kolmen manan costistakin... joka tosin sittemmin Liliana of the Veililläkin on. Mutta melkoisen erikoista sekin joka tapauksessa. Eli kaikenkaikkiaan melkoista irroittelua Innistrad-blokki erityisesti loppuaan kohden kyllä ollut Wizardsilta, ja paljonpaljon uusia juttuja. Ja sitä kun luuli joskus taannoin että phyrexiamana olisi jotenkin mullistava juttu, haha... Saa nähdä mitä tähän sarjaan siis kuuluu. Uskaltaako kukaan vielä veikata mitään asioiden suhteen?
   Ja niin, toki Avacyn Restorediin kuuluu myös sininen planeswalker eli Tamiyo. Sikäli veikkaisin, että alkaisivatkohan sentään toista kokosinistä walkeria miltei heti perään tekemään (vaikka Jace onkin vanha mutta silti), varsinkin kun Tamiyollakin on sitä drawi- ym. puolta mikä on tähän asti ollut Jacen milteipä monopolialuetta... Julkaistiinhan Sorin ja Liliana (kaksi mustaa) tosin myös peräkkäin (ja siihen perään vielä toinen Sorin...) mutta silti, jotenkin hölmöä tai ainakin outoa se olisi vetää Jacea neljännen vai viidennen vai ties kuinka monennen kerran yhä vain perussinisenä ja vielä Ravnicaan sijoittuvassa blokissa.

jupu_:
Cmon shock duals?

Nyyman:
Toivo elää

Kertsu:
Jos printtaavat Niv-Mizzetin, niin saisivat sitten kyllä printata kaikki muutkin kiltalegendat  :D

Samulai:

--- Lainaus käyttäjältä: Glinterspawn Gapfaller - 15.04.12 - klo 02:03 ---outoa se olisi vetää Jacea neljännen vai viidennen vai ties kuinka monennen kerran yhä vain perussinisenä ja vielä Ravnicaan sijoittuvassa blokissa.

--- Lainaus päättyy ---

Ehkä se on Ral Zarek kun on Jacen kanssa samaa näköäkin.

(click to show/hide)Ja paskat on. *syvä huokaus*

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta