Kortit ja pakat > Spoilerit

Duel Decks: Izzet vs. Golgari

(1/3) > >>

Enterorrhexis:
Noniin, vaihteeksi ihan mielenkiintoisen pläjäyksen ilmoittivat tulevaksi. Allow me to introduce to you, DD:IvG.

http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/arcana/966

Tässä ihan selkeästi vähän jo heitetään bensaa tulen edelle kohti ensi syksyn Ravnicaan paluuta, koska kyseinen tekele tulee ulos jo syyskuussa, tarkemmin ottaen 7. päivä kyseistä kuuta.

Mielenkiintoiseksi tämän stoorinpätkän tekee se, että Golgaria kapteenoi Savran veli Jarad, joka siis nousi johtoon alkuperäisen Ravnica-storylinen loppupuolella. Tämän vuoksi ainakin itse oletan, että tämä kaksintaistelu pohjautuu enemmän tulevalle Ravnican paluun aikakaudelle.

WotC osaa myös aiheuttaa spekulointia, koska tossa artikkelissahan on julkistettu ainoastaan Niv-Mizzetin alternative art, jonka pohjalta vois olettaa, että N-M the Firemind reprintataan kyseisessä DD:ssä.. mutta toinen osapuoli puuttuu. Tuleeko siis Jaradista ihan konkreettinen kortti, joka sittemmin julkaistaan myös RTR:ssa.. aika näyttää.

Mutta että tällaista. Toivottavasti tähän panostetaan hitusen enemmän, kuin erittäin flopanneeseen Venser vs. Kothiin.

Wrakis:
Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta. Jarad on aika varmasti johtohahmo, kun Savra ja Sisters of stone death ovat syrjäytetty poies?

N-M:stä on spoilattu uusia kuvia myös RTR:n yhteydessä, joten olisi erittäin mälsää, että N-M reprintattaisiin sellaiseen, sekä uudessa setissä, että Duel Deckissä.
Ps. Tuo alter artti tuo N-M:stä tulisemman puolen kuin mitä on kahdessa edellisestä kuvasta voinut kuvitella.

Reflektio:

--- Lainaus käyttäjältä: Wrakis - 07.05.12 - klo 21:04 ---N-M:stä on spoilattu uusia kuvia myös RTR:n yhteydessä, joten olisi erittäin mälsää, että N-M reprintattaisiin sellaiseen, sekä uudessa setissä, että Duel Deckissä.

--- Lainaus päättyy ---
Ehkäpä tekevät sorinit, eli reprinttaavat vanhan N-M-version toisessa setissä ja heti perään printtaavat uuden N-M:n toisessa setissä?

Mutta loistavaa kyllä, ovat valinneet mielestäni parhaat killat (väriyhdistelmien perusteella siis) deedeehen. Uh ah, mitähän mahtanee tulla. :)

Wrakis:

--- Lainaus käyttäjältä: Glinterspawn Gapfaller - 03.06.12 - klo 12:51 ---Ehkäpä tekevät sorinit, eli reprinttaavat vanhan N-M-version toisessa setissä ja heti perään printtaavat uuden N-M:n toisessa setissä?

--- Lainaus päättyy ---

Ei kai nyt sentään. Sorinin ne reprinttas core setissä, jossa ei käytännössä voi olla monivärisiä läänitarpojia (koska värien tasapaino menisi blaa blaa blaa). DD:ssä ja uudessa setissä ei ole niin suurta merkitystä, että minkälainen on läänitarpojien välinen väritasapaino, joten voi hyvinkin olla, että Wizards printtaa sekä DD:ssä, että RTR:ssä uuden N-M:n. Sitä ainakin toivotaan kovasti.

Ja eikös FTV relicissä(?) tullut "ennakkona" uusi miekka, joka myöhemmin printattiin Scars blockissa?

Nod:

--- Lainaus käyttäjältä: Wrakis - 04.06.12 - klo 11:39 ---
Sorinin ne reprinttas core setissä, jossa ei käytännössä voi olla monivärisiä läänitarpojia (koska värien tasapaino menisi blaa blaa blaa).

--- Lainaus päättyy ---

Sinulle saattaa olla yllätys luvassa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta