Kortit ja pakat > Spoilerit

Commander's Arsenal

(1/6) > >>

VariSami:
Ok, huomasin juuri, ettei täällä ole avattu keskustelua tästä tuotteesta vielä. EDH-pelaajille erityisesti suunnattu erikoistuota, joka korvaa jatkossa Premium Deck Seriesin. Alkaen tästä vuodesta. Tässä linkkiä:
http://www.wizards.com/magic/magazine/article.aspx?x=mtg/daily/arcana/1035

Kuvat:
(click to show/hide) (click to show/hide) (click to show/hide)
Toisin sanoen, tähän mennessä on varmistunut kasa Oversized generaleita - varmana Azusa, Lost But Seeking. Lisäksi joitakin kortteja - ainakin Mimeoplasm, Sylvan Library ja Command Tower - reprintataan foileina. Ei ole lainkaan mahdollista, että Mimeoplasmin lisäksi muutkin suosituimmat Commander-pakettien legendoista reprintataan. Henkilökohtaisesti todella pidän tuosta lifemittarista, jota voisi kätevästi käyttää myös normaalipeleissä, ei vain EDH:ssa.

Lightstorm:
No johan, hienolta kuulostaa ja vaikuttaa. Hinta on vain aika kova, että aika paljon saa sisältöä sitten olla.

Enterorrhexis:
Jätit mainitsematta tuotteen jäätävän MSRP:n eli 74,99$ .. ottaen huomioon, että paketissa on 18 normifoilia, 10 oversize foilia, 120 sleeveä, miltei hyödyttömiä countereita + lifecounter joita pitäisi jo löytyä itse kultakin joko noppien tai luurisovellusten muodossa, hinta on melkoisen korkealle asetettu. Tuo on siis lopullinen tuotteiden määrä paketissa, mainitakseni Lightstormille. ;)

Näiden saatavuuskin on melko kortilla ainakin joissakin jälleenmyyntipaikoissa. Korviini kantautui, että ainakin parissa paikkaa näitä on ollut mahdollista saada hankituksi vain 4 kappaletta hyllyyn. Eipä sillä ettäkö/etteikö kaupaksi menisi, kun tuotteeseen sijoittaminen voi olla melkoinen tuhlaus, jos paketista ei ala Sylvan Libraryn lisäksi löytymään jotain oikeasti maukasta lappua.

Keräilynäkökulmasta taasen joidenkin vannoutuneiden must-have.. valitettavasti myös meikäläisen (koska legendary creaturet..) mutta vaikuttaa silti hintapolitiikka tällä hetkellä siltä, että kortit tulen hankkimaan yksttäisinä paketin ulkopuolelta.

VariSami:
Uuh, en itse asiassa edes huomannut vaan oletin tämän olevan samaa hintaluokkaa Premium Deckien kanssa. Aika paha - vaikka noita lifemittareita pitää kyllä yrittää jostakin saada.

Wrakis:

--- Lainaus käyttäjältä: Lightstorm - 15.08.12 - klo 23:31 ---No johan, hienolta kuulostaa ja vaikuttaa. Hinta on vain aika kova, että aika paljon saa sisältöä sitten olla.

--- Lainaus päättyy ---

Sisällöksihän tuolla oli lueteltuna:
•18 premium foil cards
•10 oversized premium foil cards
•120 UltraPRO foil card sleeves
•20 double-sided Battle Marks (+ and –)
•A life counter that goes up to 99
Mutta 75$ tuollaisesta paketista? En ostaisi.

Ja mitä noilla battlemarkeilla tehdään? Plussataan +1/+1 ja -1/-1 counterit? Aika hifistelyä alkaa olla jo.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta