Kortit ja pakat > Spoilerit

Vraska the Unseen

(1/29) > >>

WoRMaSTeR:
Poikkeuksellisesti yksittäistä korttia koskeva topic sijaitkoon spoilerialueella että ne jotka eivät halua spoilaantua voivat tätä keskustelua vältellä. -kiviMielenkiintoinen walkkeri, aiheuttaa varmaan hauskoja tilanteita kun käyttää tuota +1, kaverilla on ukkoja ja sulla blockereita että minkä pitäisi ajaa mihinkin. Valitettavasti kun manafixaus tulee olemaan erittäin korkealla levelillä Standardissa niin Dreadbore:n printtaaminen taitaa kyllä tarkoittaa että tämä ei tule paljoa Standard peliä näkemään. Kuvittelenko vaan vai onko noitten walkereitten powerlevel ollut melkoisen matala M13 (uusien siis) ja Return to Ravnicassa?

freedfromthereal:
Vraska on flavoriltaan siisti ja mielenkiintoinen (Gorgon walker) mutta en usko että sillä on constructedissa hirveästi sanottavaa. Se maksaa sen maagisen enemmän >4cc, ja noilla abilityillä se ei pöytätilannetta hirveästi heilauttele. Ja kuten aikaisemmin mainittu, dreadbore on halvempi.  Kaipa tätä joku kokeilee koska siinä lukee "destroy target nonland permanent", mutta uskon että kortti ei mikään mullistava tule olemaan typessä.

Kavu:
Dreadboren printtaamisen takia ei taideta myöskään mitään yli kahden manan miestä enää standardissa pelata. Tästä syystä myöskään "destroy target nonland permanent" ei pöytätilannetta hirveästi heiluttele, sillä kenenkään ei enää nonland permanentteja kannata pelata.

kivi:

--- Lainaus käyttäjältä: Kavu - 05.09.12 - klo 10:43 ---Dreadboren printtaamisen takia ei taideta myöskään mitään yli kahden manan miestä enää standardissa pelata. Tästä syystä myöskään "destroy target nonland permanent" ei pöytätilannetta hirveästi heiluttele, sillä kenenkään ei enää nonland permanentteja kannata pelata.

--- Lainaus päättyy ---

Touché.

Eli kaikki pelaavat Counterburnia mustalla spläshillä että saavat Dreadboret dekkiin?

Padishar:
Kyllähän ennenkin on yli 4 manan walkereita pelattu. Kyllä tuo Vraskan keskiability tarkoittaa, että se on viiden manan väärti. Välillä maksaa ylihintaa tuosta efektistä, mutta välillä taas pystyy pyöräyttämään sen kahteen kertaan kolmen vuoron aikana, jolloin ollaan jo erittäin hyvillä. Vielä kun ottaa huomioon sen, että BG:llä luultavasti on jotain manakiihyä, joten tuon saa nelosvuorolla melko usein pöydättyä.

Kannattaa myös muistaa, että nonland permanent on aivan eri asia kuin pelkkä creature. Nykyään löytyy kaikenmaailman artifactia ja planeswalkeria (ja Oblivion Ringiä) useista pakoista, joten on kiva että maindeckistäkin löytyy heti vastaus moisiin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta