Kortit ja pakat > Spoilerit

Vraska the Unseen

<< < (29/29)

Thaurwylth:

--- Lainaus käyttäjältä: Thalian - 10.09.12 - klo 15:58 ---Ei saatana FF2sta mitään esimerkkiä minnekään koskaan ikinä. Puolet sen foorumin ketjuista on melkeinpä lukukelvottomia ja hyvää settiä sisältävät ketjut ovatkin niitä, joihin suurin osa foorumin kirjoittajista ei eksy edes vahingossa.

--- Lainaus päättyy ---

Mie arvostan todella vahvasti sitä puolta FF^2 ylläpitolinjasta, että ihmisten annetaan mieluummin kirjoittaa kuin ei anneta. Ehkä se on myös foorumin koon sanelema pakkoratkaisu.

Reflektio:

--- Lainaus käyttäjältä: weaselface - 10.09.12 - klo 13:06 ---Tää unohtu:

3. Kuinka hieno artti siinä on.

--- Lainaus päättyy ---
Ei unohtunut, en vain lisännyt sitä mukaan koska sitä perustetta käyttävät myös ja jopa pääasiassakin ne, jotka eivät peliä itse pelaa. Nuo kaksi ovat käsittääkseni ne pääkohdat pelailun osalta, arttien fanitukset sitten (hieman) erikseen.

Kait tuohon nyt piti nakata se vastaus... Nyt sitten se henkilökohtainen kommenttihiljaisuus tämän aiheen osalta. :D

Korva:
http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=WoRMaSTeR&word2=Rancid-

Eiköhän tää ny ollu sit tässä. Internet on yhtä kuin totuus ja google on yhtä kuin internet.

Hertsitsyygeli mitä settiä oli tämä ketju :)

Wormaster: kannattaisi mitä luultavimmin rajoittaa mielipiteiden ehdottomuutta. Sillä ei ole oikeastaan mitään väliä oletko galaksin mahtavin makumakkara vai Turrelandian huonoin ja kokemattomin pelaaja; jos argumentointisi lähtee linjalle "olette väärässä" ei kaikki ole putkeen mennyt. Turha siitä on sen enempää vääntää.

Ja elkää te muut (en nyt lähde erittelemään minäkään) olkaa niin päällekäyviä. Jotta ymmärtäisi miten vähän ymmärsi "edellisellä tasolla", pitää ensin ottaa se askel eteenpäin. Ja aika harvalla nyt riittää nöyryyttä myöntämään Internetissä käytävässä keskustelussa, että lähti mopo hieman keulimaan. Turha siitä nyt on ketään ristiinnaulita. Wormaster on varmasti nyt saanut tuta, ettei hänen mielipiteensä kohdannut suurta yleisön hyväksyntää. Ehkä hän kyseenalaistaa jotain ulosannissaan, ehkä ei.

Tuossa vielä kaikille oikein lämmintä ja mukavaa luettavaa, joka tuli jaettua naamakirjassa tutuille jo muutama päivä sitten: http://extropygold.wordpress.com/2012/06/18/compassion-is-a-tool-to-rule-your-heart/

Piis, jou
teemuhy:
http://www.channelfireball.com/articles/spoiler-spotlight-lsv-on-vraska-the-unseen/

LSV turinoi kuumasta paanusta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta