Muuta > Muuta keskustelua

Kysy sitä ja tätä (ei Magiciin liittyvät)

(1/244) > >>

Lochness:
Kun Jelppikerho theard käsittelee MTG-aiheisia kysymyksiä niin Kysy sitä ja tätä käsittelee kaikkea muuta kysymyksiä. Ensimmäinen kysymys: Saanko minä Visa Electroniin Judas Priestin promokuvan http://userserve-ak.last.fm/serve/_/29018147/Judas%2BPriest%2BJPBandPhotoLarge.jpg ilman bändin logoa vai onko tämä promokuva tekijäoikeuksien vastainen?

jkk:
Voi jumaliste. Mitä jos kysyisit tätä asiaa pankista?

Thaurwylth:
Tänne muuten yritettiin aikoinaan perustaa ketjua satunnaisten asioiden ihmettelyä varten, mutta ylläpito sulki sen välittömästi. Eiköhän tämä mene samaan sarjaan. Sinällään satunnaisista asioista kirjoittamisessa ei ole mitään pahaa, mutta jotain tasoa ja sisältöä näissä pitäisi olla.

hembba:
Miten simpukat lisääntyvät? Ne ei varmaankaan ns. "paneskele"?
 ???

Ermutmut1:

--- Lainaus käyttäjältä: hembba - 23.04.11 - klo 13:04 ---Miten simpukat lisääntyvät? Ne ei varmaankaan ns. "paneskele"?
 ???

--- Lainaus päättyy ---

Nilviäiset lisääntyvät aina suvullisesti.
Suvullinen lisääntyminen tarkoittaa lisääntymistä sukusolujen avulla, toisin kuin esimerkiksi suoralla solunjakautumisella tai itiöiden kautta. Suvullisen lisääntymisen etuna on, että se lisää perimän monimuotoisuutta. Se koostuu sukusolujen jakautumisesta ja hedelmöittymisestä.

Ei tiedetä, miten suvullinen lisääntyminen kehittyi, ja sen jatkuva säilyminenkin on tieteellinen arvoitus, sillä partenogeneesiä voitaisiin ensisilmäyksellä pitää edullisempana.Toisaalta partenogeneettisessä lisääntymisessä lajikehitys on hitaampaa.

Miltä maitovalas kuullostaa  ???

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta