Muuta > Muuta keskustelua

Sähkötupakka suosituksia?

(1/2) > >>

mork:
Moro
oon jo pitkään halunnu ostaa sähkötupakan mutta en ole saanut aikaiseksi
kun aina kun tutkin asiaa niin tuntuu olevan runsauden pula kaupoista ja siitä mitä kannattaa ostaa ja ei niin selkokielellä

eli kysäistäämpä täältä
budjetti ~50€
tupakan makuinen
ulkonäollä ei niin väliä
suht vahva nikotiini (poltan pääasiassa camelia tällähetkellä)
Mistä kannattaa ostaa
eli noilla kriteereillä mikä olisi hyvä ostaa
tarkoituksena on pössytellä sitä about 10tupakin verran päivässä 365pv vuodessa

jos saisi linkin tai kuvan ostoskoriin niin olisi aika jes!

Karjanvarastaja:
Ostin omani täältä. Hinta oli kohtalaisen edullinen (noin 40e laite ja kolme putelia nesteitä), makuvalikoima laaja ja toimitus oli riittävän nopea (ensin 3 arkipäivää, sitten 5 arkipäivää). Huonoina puolina ensimmäinen kesti reilun kuukauden, koska se ei kestänyt puhdistusta ja hajosi. Toinen taasen meni paskaksi kolmessa viikossa kun nesteet vuoti ja höyrystin lopetti toimintansa. Lisäksi minulla ainakin tuli närästystä kun tätä käytin.

Päädyin lopulta sitten vain mussuttamaan purkkaa ja opettelemaan muille tavoille.

Orion:
Suositukseni on, että lopetat tupakoinnin kokonaan. Suunta on kyllä oikea tässäkin, mutta rohkeasti vain kokonaan irti.

Shandalar:
Tosta laite http://www.puff.fi/kanger-emow-1300mah-musta-vvmodaloituspaketti-saadettava-374248v-p-1362.html

Nesteet sitten vaikka täältä www.finnvape.com tai www.cloudhousevapor.com, joka tosin on viimeaikoina ollut auki melko vaihtelevasti. Jos on tottunut polttamaan paljon / väkevää, niin varmaan kannattaa alotella noista 18mg litkuista ja pudotella sitten pikkuhiljaa, kun siltä tuntuu. Suomestahan ei nikotiinipitoisia nesteitä edes voi ostaa. Finnvape toimittaa Espanjasta ja Cloudhouse Ranskasta. Noi Liquan nesteet on ainakin suhteeltaan 70/30 pg vg, cloudhousella voi valita oman maun mukaan. Suurempi pg pitoisuus tuo mukanaan enempi makua ja vahvemman kurkkutuntuman, suurempi vg pitoisuus taas tuo enemmän höyryä. Itse oon cloudhouselta tilatuissa Mount Baker Vapor nesteissä havainnut toimivaksi 50/50 tai 40/60 pg/vg mixit 12mg nikotiinilla. Tolla linkkaamallani EMOW-setillä siis höyryttelen. Tupakkanesteitä en tosin osaa suositella, kun itselle maistuu enemmän noi karkit ja hedelmät.

Noi atomisaattorithan on kulutustavaraa, kestää tuurista ja käyttöasteesta riippuen mitä tahansa parista päivästä pariin viikkoon.

Prenger:
Suomestahan et saa nikotiinillisia nesteitä, eli joudut aina tilaamaan ne ulkomailta ja en tiedä mitä mieltä tulli nykyisin on asiasta. Itse en mokomasta laitoksesta välittänyt, kuukauden-pari polttelin ja totesin että paskaa. Itse tilasin tavarat suurimmaksi osaksi täältä: http://www.ecigwizard.com/fi/.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta