Muuta > Hearthstone

The undertaker korttia nerfitty inhottavasti.

(1/2) > >>

vhirvela:
En nyt edes kokenut, että deathrattle aggro olisi muka liian nopee.

Undertaker: When even you summon a minion with deathrattle gain +1 attack.


eli ei enää kasva liian nopeeta yli alkupelin sweeppereiden.

Corpseriuz:
Mielestäni perustelut tuon nerffaamiseen olivat erittäin hyvät ja asialliset. En todellakaan jää kaipaamaan tuota vanhaa versiota tuosta...

"Undertaker was frustrating to play against. It often gained both Attack and Health stats significantly above those of other inexpensive minions very early in the game. With this change, we expect Undertaker will still be better than other 1-Mana minions when played in a deck with a Deathrattle theme, but more likely to die in combat against other minions."

Thalian:
Varmaan toinen nerffi, joka ei tee kortista täysin pelikelvotonta (ensimmäinen oli koirat). Siinä mielessä hyvin nerffattu ja pidän tätä myös hyvänä nerffinä.

rayenni:

--- Lainaus käyttäjältä: Thalian - 31.01.15 - klo 11:33 ---Varmaan toinen nerffi, joka ei tee kortista täysin pelikelvotonta (ensimmäinen oli koirat).

--- Lainaus päättyy ---

Terveisin Backstab, Sylvanas, Defender of Argus, Starving Buzzard, Twilight Drake, Frost Nova, Blizzard, Flame Imp, Sunfury Protector, Shattered Sun Cleric, Dark Iron Dwarf ja Eaglehorn Bow, noin lonkalta.

Mitä itse nerffiin tulee, niin luonnollisesti täysin oikea ratkaisu. Ei inhottava ollenkaan.

rukif:
Noita undertaker dekkejä vastaan oli kyllä tosi turhauttava pelata. Itse kun pelaan atm druidia ja mechimagea, jos sulla ei sattunu löytyyn wrathia/frostboltia kädestä niin t1 undertaker oli käytännössä aina autoloss.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta