Muuta > Hearthstone

Madam Goya Druid

(1/2) > >>

pegeteus:
Voi sitä ilon ja riemunkiljahdusten määrää, kun buusterista [hs]Madam Goya[/hs]n sain. Korttia ei näy juuri missään pelattavan, yleinen konsensus kortin hyvyydestä vaikuttaa olevan ultimaattisen paskeen ja järkyttävän jämän välillä. Pitihän se lähteä kokeilemaan voiko tällä kortilla tehdä yhtikäs mitään.

*Varoitus: älkää nyt hyvät ihmiset craftatko Madam Goyaa, kortti on hyvin kapeakäyttöinen ja parempaa käyttötarkoitusta dustille löytynee varmasti!*

Dekkilista:
http://www.hearthpwn.com/decks/718274-madam-goya-druid

Lässytystä dekistä
(click to show/hide)Tällä hetkellä aika kivuttomasti rank 17 -> rank 12. Muutamat korttivalinnat vähän mietityttävät, kuten Mark ja Power of The wildit sekä Jade Blossom. Toisaalta Markki on hyvä slämmätä giantille tai muulle esim. pirate warrioria vastaan ja ramppi on aina jees, jade token on hyvä kohde Goyalle. Mulch voisi olla hyvä tempokortti.

Renodekit ja priestit ovat toistaiseksi olleet helppoja matchuppeja. Jadedruidi on tuntunut hyvältä matchupilta, koska siltä ei löydy yleensä tarpeeksi vastauksia isoihin lihoihin. Rogue ja pirate warrior ovat vähän tuurista kiinni, kumpi nostaa paremmin ja saa paremman startin. Roguen sap voi olla tuhoisa, warrior on parempi matchup. Hirvein vastus on jadeaggroshaman, mutta on niitäkin pari tullut voitettua. Toisaalta aggroshamaani taitaa olla vahvimpia dekkejä tällä hetkellä.

Normaali ramppidruidi ilman Madam Goyaa olisi luultavasti tasaisemmin suorittava dekki, mutta varsin hauskoja pelejä on tällä dekillä saanut aikaiseksi. On aina yhtä hienoa, kun onnistuu pyöräyttämään Goyalla pöytään Y'Shaarin tai Yseran vitos tai kutos vuorolla.
Kuvia:
(click to show/hide)vs reno mage
(click to show/hide)

vs druid
(click to show/hide)https://s27.postimg.org/4vf6sch6b/Hearthstone_Screenshot_01_10_17_13_32_21.png
vs priest
(click to show/hide)https://s24.postimg.org/gd7pt4gk5/Hearthstone_Screenshot_01_10_17_14_35_02.png
vs shaman
(click to show/hide)https://s27.postimg.org/687wr54j7/Hearthstone_Screenshot_01_11_17_06_59_16.png
vs warrior
(click to show/hide)https://s28.postimg.org/pg6mlbhzh/Hearthstone_Screenshot_01_10_17_12_25_32.png
Ps. Dekki on vasta pistetty kasaan, joten parannettavaa varmasti löytyy. Saa heittää ehdotuksia ja kommentoida, jos siltä tuntuu.

kivi:
Koska omasta kokoelmasta löytyi kortit dekkiin (mukaan lukien guldainen Goya) niin pitihän tätä kokeilla. Kymmenen ranked pelin jälkeen totesin seuraavia huomioita:

* rekordi 5-5. huonomminkin olisi voinut mennä. tosin en ollut vielä ehtinyt pelaamaan rankedia käytännössä yhtään joten pelit olivat rankin 17 nurkilla.
* yksi Reno ja kaksi dragon Priestiä tuli voitettua helpohkosti, lisäksi voitot irtosivat Buffadinista joka nosti huonosti sekä Casino Magesta jolla ei ollut RNG puolellaan
* tappiot tulivat kahdelle pirate warrulle (tämä dekki on todella ongelmissa alkupelissä jollei poistot nouse tahdikkaasti), aggro shamaanille, jade shamaanille ja miracle roguelle. yhteistä usealle tappiopelille oli joko huonot nousut, ei Goyaa jolloin isot olennot vain istuivat kädessä tai sitten hyvin ajoitettu poisto iski goyan jälkeen
* combon osuessa kohdille (innervate, innervate, coin, living roots, goya -> Y'shaarj) tuli saatua yksi nopeimmista concedeistä koskaan

Dekki on hauska, mutta koska midrangeolennot ymmärrettävästi puuttuvat ja random kuuhaa (Mark) on jouduttu lisäämään, veikkaan että ramp druidilla saa ehkä paremman rekordin ja jade Druidilla on vahvempi end game jos absoluuttisesti haluaa voittaa nylkytysmatsit.

pegeteus:
Hauska kuulla että testasit! Olisipa kultainen Goya, menisi varmaan pelit paremmin ja olisi vastustajilla vielä enemmän ihmettelemistä. Teinpä huvin vuoksi youtubevideon yhdestä pelistä. Naurettavan hyvin loksahtelivat palaset kohdilleen ja combo viuhahti 4. vuorolla.

https://youtu.be/-jnwN5VyUMc

Spinefist:
Pegeteus, mitä noi sun videos olevat addonit on?

ja mistä saan ne itelle? :)

Rancid-:
Näyttäis HS Deck Trackerilta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta