Muuta > Muuta keskustelua

Keski-maan velhot/MECCG kortteja/produktia?

(1/4) > >>

Possu81:
Törmäsin tälläiseen vanhaan korttipeliin ja innostuin siitä sen verran, että mietin olisiko kenelläkään jäänyt isompaa läjää kortteja nurkkiin? Tai olisiko tietoa saisiko etenkin suomenkielistä produktia vielä jostain koska käännöksen jälkeen kortit ovat jotenkin "veikeitä"? Vielä en ole yhtään peliä pelannut, mutta kiinnostus kasvattaa kokoelmaa olisi kova kun sain kerran tuollaisen aloitussetin käsiini :)

EDIT: ilmeisesti vain ensimmäinen sarja on käännetty suomeksi ja sitä sain nyt vähintään riittävästi hankittua. Eli ainoastaan mielenkiintoa noihin jatkosarjoihin olemassa, jotka myyty kai loppuun ainakin Suomessa.

TuomasS:
Multa löytyy muistaakseni 1 edikan perussetin kortteja ja ainakin Dragons -lisäriä englanniksi.

tyhjaarpa:
Lisäosia ei käsittääkseni ole käännetty suomeksi ollenkaan eli jos niitä mielii niin joutuu englannin kieleen siirtymään. Jos suomenkielisiä kortteja kiinnostaa vaihdella niin itsellä on kiinnostus vaihtaa semmosia kortteja mitä on useempia semmosiin mitä puuttuu, tai ostaa noita puuttuvia kortteja. :)

SahtiAine:
Minulta löytyy suht iso kokoelma. Base-settiä, Dragonsia, Dark Minionsia ja Against the Shadowta on reilusti. White handia ja Balrogia vähän. Lidless Eyetä erittäin vähän.  Vaihdot kiinnostaa. Jotain kortteja toki voin myydäkin.

Pulli:
Mulla olis läjä torissa myynnissä: https://m.tori.fi/vi/33742986.htm

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta