Muuta > Muuta keskustelua

Keskimaan Velhot korteista

(1/6) > >>

Eci:
Itsellä olisi n.285kpl Keskimaan Velhot kortteja. Mukana on mm. "Yksi sormus" ja muita rareja.

Osaako joku sano paljonko näillä korteilla ja erityisesti tuolla "Yksi sormus" kortilla on arvoa tänä päivänä? Ja missä ne voisi saada myytyä helpoiten? Olisiko täällä joku kiinnostunut? Ja onko olemassa jotain pelin skeneä olemassa?

Possu81:
Varsinkaan suomenkielisillä korteilla ei juuri ostajia ole. Arvokkaimpia tuon pelin kortteja ovat viimeisen balrog-sarjan kortit.

tyhjaarpa:
Jos sattuu Salamurhaaja löytymään niin olisin halukas ostamaan. Heikointa lienee löytää ostaja noille korteille, aika pienet piirit nykyään. Yksi sormus ja Salamurhaaja on noin 10-15e, Nazgulit ja Sauronin Suu 3-5e ja loput raret pitkälti 1-2e kpl.

Edit: Suomenkielinen skene on hyvin pientä ja harrastajia ainakin tietääkseni aika vähän nykyisin. Englannin kieliselle sarjalle löytyy enemmän pelaajia ja kiinnostusta ja sille järjestetään ihan tapahtumia ja turnauksiakin vielä. Esimerkiksi https://lureofmiddleearth.com/

tyhjaarpa:

--- Lainaus käyttäjältä: Possu81 - 14.05.20 - klo 19:58 ---Varsinkaan suomenkielisillä korteilla ei juuri ostajia ole. Arvokkaimpia tuon pelin kortteja ovat viimeisen balrog-sarjan kortit.

--- Lainaus päättyy ---
Lidless Eye lisäristäkin löytyy useampi lappu mistä maksetaan 40-50e ja Against The Shadow lisärissä myös lappua millä arvoa 50-100e.

Eci:
Mikäs ton salamurhaaja kortin nimi on Englanniksi?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta