Muuta > Muuta keskustelua

Haetaan Warhammer Fantasy Battles testaajia

(1/1)

Pelaaja:
Haetaan testaajia Warhammer Fantasy Battles järjestelmään joka on vielä keskeneräinen. Säännöt löytyvät osoitteesta spirithammer.blogspot.com mutta ovat tällä hetkellä päivitettävänä. Säännöistä on päivittämättä Hartikainen, Custom sekä perus kirjat (Empire, Orcs yms). Päivitetty vastikään Core Rules, Spells sekä Eliason.

Myös eri adaptaatiot ovat päivittämättömiä ja vanhoja versioita. Olen paraikaa päivittämässä Hartikainen osiota (josta Azrael on juuri päivitetty) joka valmistunee lähipäivinä ja jonka jälkeen siirryn Custom osion pariin (Githyanki, Adaptogens yms).

Järjestelmän keskeisenä ajatuksena on kasata kaikki oleelliset järjestelmät, esineet sekä yksiköt yhden säännöstön alla pelattaviksi ja mahdollistaa vanhan 4-5 edition aikaisen Winds of Magic korttipohjaisen magiajärjestelmän sisällyttämisen moderniin noppapohjaiseen järjestelmään.


Erityisesti haetaan henkilöitä jotka haluavat osallistua sääntöjen sekä pistehintojen tasapainottamiseen. Sääntöjä ei ole testattu kertaakaan enkä ole saanut yhdeltäkään henkilöltä minkään näköistä palautetta vaan säännöt on pelkästään yhden henkilön alusta loppuun yksin tekemiä. Tästä johtuen säännöistä puuttuu perspektiivi ja joka kerta kun niitä käy läpi tulee esiin korjattavia asioita.

Erinäisiä asioita joita voi keksiä lisää on taikaesineet sekä special characterit, etenkin armeijoille joilla on näitä vähän tai joilta esierkiksi special characterit puuttuvat kokonaan.


Adaptaatioista on tulossa vielä Star Wars ja Naruto adaptaatio josta Star Wars on miltei valmiina. Myös WARMASTER ja MORDHEIM projektit on aloitettu sekä tavallinen WARHAMMER:LOTR adaptaatio mutta näitä tuskin jatkan valmiiksi asti. WARMASTER adaptaation tarkoituksena on ollut mallintaa puuttuvat armeijat sekä yksiköt olemassaolevaan WARMASTER järjestelmään sekä luoda uusi järjestelmä joka mahdollistaa sankarien osallistumisen taisteluun. MORDHEIM projektissa on ollut tarkoituksena kaikkien olemassaolevien virallisten ja epävirallisten sääntöjen yhdentäminen sekä tasapainottaminen yhden järjestelmän sisään.

Armeijakirjoista pyritään myöhemmin mahdollisesti tekemään myös ELIASON tyyppisiä graafisia teoksia joka on ainakin alustavaasti myöntynyt hänen teosten käyttämiseen graafisena pohjana.


Kehitteillä on myös avaruustaisteluun sijoittuva miniatyyripeli jossa alukset rakennetaan moduuleista tarjoten pelaajille paljon valinnanvapautta sääntöjärjestelmän painottuen myös voimantuoton käytön strategiaan (aluksilla on tietty määrä käytettävää energiaa joka tulee jakaa joka vuoro moottorin, mahdollisten suojien ja aseiden välillä). Pelin kehitysnimenä toimii Modular Wars ja on vasta alkuvaiheissa, eikä vielä testattavissa.

(Tämän lisäksi on vielä muutama roolipeliprojekti joihin voidaan hakea tulevaisuudessa oikolukijaa ja palautteen antajaa.)

Orion:
Minkä faban laitoksen päälle olet pääasiassa rakentamassa?

Pelaaja:
8

Samsson:
Saanko ehdottaa sellaista nettifoorumia kuin Sotavasara.net? Siellä löytyy varmasti (enemmän) Warhammer pelaajia kuin täältä.

Pelaaja:
Sotavasara on Warbladen aluetta.

Tässä versiossa on tosin myös Warblade ainakin osiltaan sisällytettynä.

Warhammer CE ei ole koska poikkeaa liian paljon alkuperäisestä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta