Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Premodernin SM-kisat 30.5.2020!  (Luettu 940 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hiski

Premodernin SM-kisat 30.5.2020!
« : 03.02.20 - klo 23:55 »
Ylpeänä esitämme ensimmäistä kertaa ikinä Suomessa: Premodern SM-kisat! Tule ottamaan mittaa muista pelaajista vanhojen borderien maagisessa maailmassa ja lunasta yksi vuoden 2020 suurimmista Magic-saavutuksista olemalla ensimmäinen Premodernin Suomen mestari!

Aika ja paikka: 30.5.2020, Oh My Game WPN Premium Store, Vantaa
Hinta: 25€/pelaaja (maksukanava ilmoitetaan myöhemmin)
Ilmoittautuminen: Kanava ilmoitetaan myöhemmin
Palkinnot: Siistejä ja hyödyllisiä Premodern-vehkeitä

Terveisin Suomen Premodern-tiimisi
Erkka, Kake, Matias & TomiPoissa Hiski

Vs: Premodernin SM-kisat 30.5.2020!
« Vastaus #1 : 19.02.20 - klo 21:04 »
Vuoden ehkä odotetuin Magic-turnaus lähestyy viikko viikolta ja päivä päivältä ja ennakkoilmoittautuminen on nyt auki! Kirjaa tietosi postauksen alalaidassa olevan lomakelinkin kautta osallistujalistaan ja osallistu Suomen Magic-turnaushistorian ensimmäisiin Premodernin SM-kisoihin!

Tiedot osallistumismaksun maksamiseen tulevat maaliskuun aikana ilmoittamaasi sähköpostiin. Turnausmaksun (25€/pelaaja) eräpäivä tulee olemaan 30.4., mutta koko maksupolitiikasta tiedotetaan vielä erikseen ja selkeästi.

Palkintojen osalta esirippua voi raottaa sen verran, että turnausmenestyksen kautta palkinnot yltävät top8 tai top16-sijoituksille, pelaajamäärästä riippuen. Palkintoja voi saada myös turnausmenestymisen ulkopuoleltakin, kun esimerkiksi siisteimmän pakan tai turnauksessa järjestettävien erilaisten leikkimielisten saavutusten suorittamisesta palkitaan myös.

Jos mieleesi juolahtaa mitä tahansa kysyttävää, niin älä epäröi olla yhteydessä Erkkaan, Kakeen, Matiakseen tai Tomiin!

Ennakkoilmoittautuminen: https://forms.gle/5znhq7eajMBbqEaj6
Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2833935036642332/

Poissa Hiski

Vs: Premodernin SM-kisat 30.5.2020!
« Vastaus #2 : 15.04.20 - klo 22:49 »
Uutta tietoa Premodern SM-kisoihin liittyen kaikille jo ilmoittautuneille ja turnauksesta kiinnostuneille. Valitettavasti joudumme ilmoittamaan vallitsevasta tilanteesta johtuen, että aikataulu turnauksen järjestämiseksi toukokuun lopussa ei ole mahdollinen kaikkien pelaajien turvallisuuden takia.
Turnausta ei kuitenkaan ole peruttu! Seuraamme järjestäjätiimillä tilanteen kehittymistä ja pyrimme etsimään uutta ajankohtaa OMG:n kanssa loppukesästä tai alkusyksystä. Tiedostamme, että loppuvuosi tulee olemaan MTG-turnausten suhteen kiireinen, mutta haluamme vielä tämän vuoden aikana turnauksen järjestää, jos vain mahdollista.

Jos olet jo ilmoittautunut turnaukseen, ei sinun tarvitse tehdä mitään! Kaikki ilmoittautumiset perutaan automaattisesti, sillä emme ole vielä keränneet osallistumismaksuja ja uuden ajankohdan ollessa usean kuukauden päässä haluamme varmistua kaikkien ilmoittautuneiden olevan osallistumassa.
Kiitokset OMG:n Supille tähänastisesta yhteistyöstä ja hienosta työstä Suomen MTG-yhteisön kanssa, toivottavasti löydetään yhteinen päivämäärä myöhemmin!

Tiiminne
Erkka, Matias, Kake ja Tomi