Poromagia

Kirjoittaja Aihe: [Tampere] Fantasiapelit - Innistrad: Midnight Hunt Prerelease! 17.9.  (Luettu 437 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa FantsuTRE

MtG-turnaukset palaavat taas virallisesti paperille, joten mikäpä parempi tapa aloittaa kuin pelaamalla uuden setin prerelease-turnaus! Ajankohta on perinteinen FNM-aika 16.7. klo 16.30- ja pelaamme Bar & Cafe Lategamen tiloissa, jotta paikalle mahtuu enemmän pelaajia väljemmin. Pelaamme 4 kierrosta ja jokaisesta voitosta saa boosterin. Illan aikana voi nauttia kahvilan/baarin tuotteista.

Ilmoittautumiset kalenteriin.
« Viimeksi muokattu: 07.09.21 - klo 15:05 kirjoittanut FantsuTRE »

Poissa FantsuTRE

Fantasiapelien live-turnaukset jatkuvat perjantaisin, ensi viikolla tarjolla FNM-draftia uudella setillä. Paikkana on Bar & Cafe Lategame ja aika on vanha tuttu 16.30. Käy ilmoittautumassa kalenteriin!

Poissa FantsuTRE

Taas olisi Tarjolla Forgotten Realms Draftia! Mukaan vain, mahtava setti. :)

Poissa FantsuTRE

Vs: [Tampere] Fantasiapelit - Midnight Hunt Prellu! 17.9.
« Vastaus #3 : 07.09.21 - klo 15:04 »
Tarjolla on prerelease-turnaus uusinta settiä! Turnaus järjestetään Bar & Cafe Lategamessa, jossa tilaa on reilusti ja saatavilla syötävää ja juotavaa illan kuluessa.

Jokainen osallistuja saa prerelease-paketin, josta löytyy 6 boosteria sekä promokortti, joista rakennetaan vähintään 40 kortin pakka. Basic landeja voi lisätä vapaasti, ja niitä voi lainata paikan päältä. Pelataan 4 kierrosta, ja jokaisesta matsivoitosta saa boosterin - poolissa siis 2 boosteria/pelaaja. Jotta joka kierroksella selviäisi matsin voittaja, on käytössä ns. sudden death-sääntö eli jos matsi olisi menossa tasapeliksi ajan päätyttyä ja 5 lisävuoron jälkeen, voittaja on pelaaja jolla on enemmän lifea.

Mikäli et vielä ole tutustunut Magic Companion-appiin, sen voi ladata ilmaiseksi etukäteen ja tutustua sen toimintaan. DCI-numero on siirtynyt historiaan, ja turnaukset pyörivät nykyään nettipohjaisen EventLinkin kautta, ja kätevin tapa ilmoittautua ja seurata mm. pairingseja on Companion-appin kautta. Siihen kirjaudutaan Wizards-accountin tunnuksilla (sama kuin mm. MtG Arenassa), mutta jos tiliä tai appia ei ole, osallistuminen onnistuu helposti myös ilmankin.

Turnauksessa on tarjolla käsidesiä sekä hyvin vahva maskisuositus kaikille pelaajille.

Turnauslinkki: https://mtgsuomi.fi/turnaukset/4609/