Poromagia

Kirjoittaja Aihe: [Tampere] Fantasiapelit -Store Champion Drafti 4.12.  (Luettu 716 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa FantsuTRE

MtG-turnaukset palaavat taas virallisesti paperille, joten mikäpä parempi tapa aloittaa kuin pelaamalla uuden setin prerelease-turnaus! Ajankohta on perinteinen FNM-aika 16.7. klo 16.30- ja pelaamme Bar & Cafe Lategamen tiloissa, jotta paikalle mahtuu enemmän pelaajia väljemmin. Pelaamme 4 kierrosta ja jokaisesta voitosta saa boosterin. Illan aikana voi nauttia kahvilan/baarin tuotteista.

Ilmoittautumiset kalenteriin.
« Viimeksi muokattu: 28.11.21 - klo 11:08 kirjoittanut FantsuTRE »

Poissa FantsuTRE

Fantasiapelien live-turnaukset jatkuvat perjantaisin, ensi viikolla tarjolla FNM-draftia uudella setillä. Paikkana on Bar & Cafe Lategame ja aika on vanha tuttu 16.30. Käy ilmoittautumassa kalenteriin!

Poissa FantsuTRE

Taas olisi Tarjolla Forgotten Realms Draftia! Mukaan vain, mahtava setti. :)

Poissa FantsuTRE

Vs: [Tampere] Fantasiapelit - Midnight Hunt Prellu! 17.9.
« Vastaus #3 : 07.09.21 - klo 15:04 »
Tarjolla on prerelease-turnaus uusinta settiä! Turnaus järjestetään Bar & Cafe Lategamessa, jossa tilaa on reilusti ja saatavilla syötävää ja juotavaa illan kuluessa.

Jokainen osallistuja saa prerelease-paketin, josta löytyy 6 boosteria sekä promokortti, joista rakennetaan vähintään 40 kortin pakka. Basic landeja voi lisätä vapaasti, ja niitä voi lainata paikan päältä. Pelataan 4 kierrosta, ja jokaisesta matsivoitosta saa boosterin - poolissa siis 2 boosteria/pelaaja. Jotta joka kierroksella selviäisi matsin voittaja, on käytössä ns. sudden death-sääntö eli jos matsi olisi menossa tasapeliksi ajan päätyttyä ja 5 lisävuoron jälkeen, voittaja on pelaaja jolla on enemmän lifea.

Mikäli et vielä ole tutustunut Magic Companion-appiin, sen voi ladata ilmaiseksi etukäteen ja tutustua sen toimintaan. DCI-numero on siirtynyt historiaan, ja turnaukset pyörivät nykyään nettipohjaisen EventLinkin kautta, ja kätevin tapa ilmoittautua ja seurata mm. pairingseja on Companion-appin kautta. Siihen kirjaudutaan Wizards-accountin tunnuksilla (sama kuin mm. MtG Arenassa), mutta jos tiliä tai appia ei ole, osallistuminen onnistuu helposti myös ilmankin.

Turnauksessa on tarjolla käsidesiä sekä hyvin vahva maskisuositus kaikille pelaajille.

Turnauslinkki: https://mtgsuomi.fi/turnaukset/4609/

Poissa FantsuTRE

Tampereen Fantsu & Wizards tarjoaa nyt meille kaikille mahdollisuuden vetää täysin erilainen "Takaisin pelaamaan" sealed!

Tämä Sealed pitää sisällään yhden kutakin Boosteria seteistä joita tässä Pandemian ajan on päästy pelaamaan vähän heikosti.

Eli kyseessä on chaos sealed pitäen sisällään yhden kutakin seuraavaa boosteria.

Ikoria, Lair of Behemoths Booster
Core Set 2021 Draft Booster
Zendikar Rising Set Booster
Strixhaven School of Mages Set Booster
Kaldheim Set Booster
Adventures in the Forgotten Realms Set Booster.

Hintaa koko setillä on 30€ sisältäen palkinnot!

Näillä boostereilla plus kasalla Landeja tehdään pakat jolla sitten pelataan. Pelit kestävät 3 kierrosta, ja palkintoja on jaossa Boostereinta/Promopusseina sekä parhaille Wizardin meille lähettämiä erikoispinssejä joilla on muutakin tekoa kuin vain ripustaa takkiin voitonmerkiksi.

Palkinto boosterit ovat ylläolevista seteistä, 1.5 boosteria per pelaaja pooliin.
« Viimeksi muokattu: 23.10.21 - klo 15:52 kirjoittanut FantsuTRE »

Poissa FantsuTRE

Vs: [Tampere] Fantasiapelit -Store Champion Drafti 4.12.
« Vastaus #5 : 28.11.21 - klo 11:11 »
Tällä Viikolla olisi luvassa kovilla palkinnoilla varustettu pienimuotoinen Store Championship turnaus Fantsussa! Korona tilanteen takia pelaa määrä on rajoitettu 16. Joten nyt on erittäin helppo paikka päästä palkinnoille!

Pelit pelataan Drafti muodossa, ja palkintoja on jaossa muunmaussa Wurmcoil Eninge korttia sekä pelimattoja ja isot kasat promoja!

Ilmottaudu mukaan!

https://mtgsuomi.fi/turnaukset/4730/