Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Invoca Pregiudizio ITA LEGEND En ymmärrä tämän kortin hintaskaalaa

<< < (2/2)

koskiki1:
Kiitos vastauksista. Löytyiskö vielä jotain ideaa siitä, mitä kautta lähtisin kortteja tarjoamaan kiinnostuneille. Kannattaako vain ilmoitella torissa tms että sekalaisia kortteja löytyy...vai mennä johonkin paikanpäälle kortteineen?

Prote:
Voit tehdä tänne foorumille myyntilistan korteistasi hintojen kanssa. Listan pystyy tekemään profiili -> vaihtolistat, sinne sitten luo myyntilistan ja listaa kortit ja niiden hinnat. Kiinnostuneet ovat sitten yhteydessä yksityisviesteillä sinuun.

Vaihtoehtoisesti myisin Magiccardmarketissa, mutta siellä voi mennä hetki, että saa kauppoja uutena myyjänä aikaiseksi.

Kokoelmia ostavat Suomessa joidenkin pelaajien lisäksi myös Sensei's Divining Shop ja Poromagia. Pelikauppoihin ei kannata mennä omia korttejaan myymään, sitä ei kovin hyvällä katsota. Vaihtokauppoja tietysti kaupoissa siedetään pelin luonteen takia, koska jos ne kiellettäisiin, pelaajat siirtyisivät pois kaupan tiloista -> menetettyjä asiakkaita 0/5.

Preacher:
Ihan ekana kannattaa tehdä kunnon lista. Harvinaisempi kama (kuten toi Invoke Prejudice) on ehkä hieman vaikeampaa liikuteltavaa kuin suosituimmat uudet kortit, mutta kyllä niillekin ostajansa löytyy. Hyviä myyntipaikkoja ovat mm. juurikin MCM ja sitten esimerkiksi mtgsuomi :) kokonaisena tuollaista kokoelmaa tuskin ostaa kukaan järkevällä (lue: yksittäisten korttien summan) hinnalla, mutta yksittäisiä kortteja kyllä.

Ja vink vink, mulle voi yrittää kaupitella englanninkielisiä kortteja väliltä alpha -> dark :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta