Muu MTG > Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat

Ongelmia DCI-numeron tai salasanan kanssa?

<< < (2/3) > >>

Lochness:
Kun aktivoinnissa kysytään kaupunkia niin laitanko sen tilalle postitoimipaikan jotta Player Rewards kortit pääsisi perille oikeaan osoitteeseen?

Curimus:
Jospa DCI tekisi vielä vähän vaikeammiksi nuo sivut... -.- Tapellut tässä jo yli tunnin jotta voisi valittaa puuttuvasta activation codesta ja passusta... No ehkä nyt vihdoin kun sain postattua tuonne kohdan 4. threadiin tulee vastausta :D

Vermouth:
Hei. Nimeni on muuttunut ja haluaisin vaihtaa sen DCI-numerooni. Koitin vaihtaa sen osoitteessa: https://webapp.wizards.com/personal.aspx. Odotin sen vaihtumista pari viikkoa, mutta mitään ei ole tapahtunut. Mitäs voin nyt tehdä?

jkk:

--- Lainaus käyttäjältä: Vermouth - 19.05.11 - klo 22:02 ---Hei. Nimeni on muuttunut ja haluaisin vaihtaa sen DCI-numerooni. Koitin vaihtaa sen osoitteessa: https://webapp.wizards.com/personal.aspx. Odotin sen vaihtumista pari viikkoa, mutta mitään ei ole tapahtunut. Mitäs voin nyt tehdä?

--- Lainaus päättyy ---

Hmmm. Itse onnistuin muuttamaan nimeni tuota kautta, mutta ehkä systeemi on jotenkin muuttunut sen jälkeen (yli viisi vuotta on tästä). Kannattaa yrittää wizards.custhelp.comin kautta.

Hesfan:
Enpä ole varma kuuluuko tämä tänne. Mutta koitin äsken raapustaa DCI kortistani aktivointikoodia esille, ja se ''hopeinen raita'' oli kuin jotain v**un liisteriä jonka takaa ei saanut aktivointikoodia näkyville, kokeilin rapsuttaa kolikolla, pullonavaajalla, pullonkorkilla... tässä vaiheessa taisin raaputtaa jonkun numeronkin siitä poies. Lopputuloksena en saanut siis aktivoitua DCI numeroani tai tiliäni, miten tuo nyt meneekään... Onko kellään muulla ollut vastaavaa ongelmaa??

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta