Muu MTG > MTG yleensä

Mtg by Antti Helen kirja.

(1/2) > >>

Helen82:
Noin kuukauden sisällä tulee kirja Mtg by Antti Helen joka on tarina taruakin ihmeellisestä maailmasta magic the gathering jossa on pintaa syvemmältä Mtg:stä.
Konkreettisesti eli e-kirja tulee tulevaisuudessa ja kyse on 35 sivun kuva kirjasta. Kirjasta saattaa löytyä sinusta mieluisa artti niin käyhän sitten vilkaisemassa. Tätä kirjaa ihmettelee vielä koko maailma.

https://youtu.be/SdjG2t9O0pA

hespa:
Kirja näyttää nyt löytyvän kaupasta kahdellakympillä. Mistä tässä siis pitäisi maksaa? Jotain lisätietoa kun vielä saisi: 35 sivua kuvia? Kenen tekemiä? Ilmeisesti joku tarinakin löytyy?

Mozzam:
Kas tästä: https://kirja.elisa.fi/ekirja/mtg-antti-helen/esikatselu

Näemmä tekstiä mtg-korttien kuvien päällä  :o

Suppis:
Mites onkos luvat kuvien käyttöön kysytty WOTCilta? Ne ei välttis arvosta jos saa tietää että niiden omistamilla kuvilla tehdään rahaa.

xapanthe:
Jahas Antti, nyt aion olla aika suora ja pahoittelen etukäteen. Tuo "kirja" on kusisinta paskaa mitä olen hetkeen nähnyt. Kukaan ei tule maksamaan siitä 20 euroa tai edes yhtä euroa. Olen pahoillani, sillä en pysty asiaa mitenkään muuten ilmaista ja koen suoraan puhumisen olevan paras ratkaisu kannaltasi. Se on varmasti inhottavaa ja kivuliasta, mutta tulee ja menee ohi nopeasti.

On hyvä, että löytyy harrastuksia ja intohimoprojekteja ja ne saavat olla hassuja, tyhmiä, noloja, mutta jotkut asiat olisi hyvä pitää ihan omana tietonaan. Sen lisäksi, että "kirja" sisältää järkyttävää tarinankerrontaa ja englannin kieltä, on kyseessä järkyttävä tekijänoikeusrikkomus. Oman laillisen ja taloudellisen turvallisuutesi nimissä suosittelen poistamaan julkisesta kaupallisesta levityksestä materiaalin mikä viittaa Wizards of the Coastiin.

Mene, ole vapaa ja nauti Magic the Gatheringistä ja sen rikkaasta tarinasta. Anna mielikuvituksesi laukata ja tee intohimoprojekteja mikäli siltä tuntuu, muttä älä missään nimessä yritä myydä niitä sillä joudut edesvastuuseen tekijänoikeusrikkomuksista.


--- Lainaus käyttäjältä: Helen82 - 12.01.22 - klo 21:27 ---Noin kuukauden sisällä tulee kirja Mtg by Antti Helen joka on tarina taruakin ihmeellisestä maailmasta magic the gathering jossa on pintaa syvemmältä Mtg:stä.
Konkreettisesti eli e-kirja tulee tulevaisuudessa ja kyse on 35 sivun kuva kirjasta. Kirjasta saattaa löytyä sinusta mieluisa artti niin käyhän sitten vilkaisemassa. Tätä kirjaa ihmettelee vielä koko maailma.

https://youtu.be/SdjG2t9O0pA

--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta