Kortit ja pakat > Spoileriarkisto

Innistrad

<< < (56/56)

Armus79:

--- Lainaus käyttäjältä: Rancid- - 27.09.11 - klo 12:29 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Armus79 - 22.09.11 - klo 09:43 ---Mielipiteitä Trepanation Blade:stä? Missä tilanteissa pelaisitte sillä?

--- Lainaus päättyy ---

Aseella uhattuna.

--- Lainaus päättyy ---

Kaveri pelasi sillä sealedissä ja se voitti hänelle pari peliä (meni lopulta 4-1-1). Pelasi muistaakseni UW kontrollia. Kerran se tappoi vastustajan lämällä ja toisella kerralla millasi kuoliaaksi. Hän ei pelannut muita mill kortteja. (oli paljon hyvää poistoa ja se yksi valkoinen semi-wrath)

rayenni:

--- Lainaus käyttäjältä: Armus79 - 22.09.11 - klo 09:43 ---Mielipiteitä Trepanation Blade:stä? Missä tilanteissa pelaisitte sillä?

--- Lainaus päättyy ---

Turulla uhattuna.
Myös neljä, ehkä jopa kolme invisible stalkeria draftipakassa saattaisi riittää syyksi. Normiolosuhteissahan kortti on täysin pelikelvoton, vaikka joku sillä joskus jotain voittaisikin - jokuhan voittaa lotossakin.

Padishar:

--- Lainaus käyttäjältä: Tube_242 - 27.09.11 - klo 12:25 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Armus79 - 22.09.11 - klo 09:43 ---Mielipiteitä Trepanation Blade:stä? Missä tilanteissa pelaisitte sillä?

--- Lainaus päättyy ---

Constructedissa ei välttis ihmeellinen, en osaa sanoa kun en standardia ole paljoa pelannu. Mut mä voitin prellussa kolme peliä tolla. Limitedissä toi on kyllä kova vehje jota ei pidä yhtään aliarvioida. Vastustaja joutui ongelmiin kun toi millasi splashiväriä pois ja tokalla ja kolmannella kerralla toi antoi tramplemiehelle ja lentomiehelle kovat paukut, olikohan joku +8 parhaillaan ja vei tietenkin pari pommia hautaan. Sain myös kerran pari poistettua miehen nostamalla sen vastustajan dekin päälle ja ajamalla sen jälkeen.

--- Lainaus päättyy ---

Se, että millaa vastustajan pönttöön jotain hyvää, oli se sitten spläshiväriä tai pommeja, ei ole peruste pelata millausta. Ihan yhtä todennäköistä on millata pakan päältä turhaa roskaa pois niin, että vastustaja nostaakin sen pomminsa paljon nopeammin. Millauksen hyöty perustuu siihen, että vastustaja häviää pelin kun nostaa tyhjästä pakasta, muuten sen efekti on neutraali tai saattaa jopa auttaa vastustajaa, kun hänen flashback-kortteja menee gravelle tai yhtäkkiä onkin enemmän targetteja raise dead -efekteille.

Jospa sitten tutkaillaan tuota korttia boostaus-näkökulmasta. Elikkä se on equipment joka maksaa 3 manaa loitsia tiskiin ja 2 lisää equipata olennolle. Tämä on paljon manaa, joten efektin pitäisi siis olla puhkuisa. Sen sijaan olento saa +0/+0. Eli minkäänlaista puolustuksellista etua ei kortista ole. Hyökätessään sentään olento saa buustia vaihdellen +1/+0:sta +5/+0:aan (suuremmat boostit ovat jo tarpeeksi harvinaisia, joten niitä ei voi olettaa saavansa), niin että yleisin tulos on kaksi tai kolme pistettä poweria lisää.

Jos se vaikka antaisi aina hyökkääjälle tuon 3 poweria lisää, ei se siltikään noilla mana- ja equip-maksuilla olisi kovinkaan hyvä kortti. Varsinaiseksi ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, että boostin määrää ei voi tietää ennen hyökkäyspäätöstä. Yksi power sieltä tulee varmasti, mutta uskallatko hyökätä 2/2:lla 2/4:sta vastaan? Invisible Stalkerilla ja muilla evaasiomiehillä tämä on parempi, mutta mikäpä poweria boostaava equipment ei olisi? Setissä on kuitenkin jos jonkinlaista moraa näyttää, joita pelaa paljon mielummin kuin tätä Bladea.

Minun mielipiteeni on se, että limitedissä (ja tietenkin constructedissa) vehje on todella heikko ja sitä on paljon helpompi yliarvioida kuin aliarvioida.

VariSami:
Olen kokeillut tässä Rakdos-buildia (RB), ja Olivia Voldaren on pelottavan hyvä kortti kyllä ihmissusien kanssa. Se on itse asiassa aika kaunista. Lisäksi musta tarjoaa todella hyviä instantteja, joilla saan tehtyä kaksi asiaa: poistettua blokkereita tai uhkia ja olemaan pelaamatta omalla vuorollani.

Mutta ehdottomasti olen ihastunut Olivian voimatasoon. Jos siihen ei vastata, se kykenee lopettamaan pelejä ja saattaa hyvinkin kerätä korttietua, vaikka siitä päästäisiinkin eroon. Lisäksi haltuunottoefektiäkin pääsee oikeasti joskus jopa käyttämään. Loppujen lopuksi siihen ei kuitenkaan vaadita kuin 7 manaa - toki sinne asti pääseminen voi olla aika vaikeaa, mutta 5 manalähdettä riittää, koska efektien välissä voi vaikka untapatakin.

En ole tosin aivan varma, pidänkö enemmän RG-ihmissusista vai tuosta pakasta. Myös RG saa aikaan varsin ilkeitä asioita, ja mm. Full Moon's Rise on silkkaa mahtavuutta. Samoin Daybreak Ranger.

Vähintäänkin yllä olevat pakat yltävät Puresteelin(ini) tasolle. En mene vannomaan metapakoista kuten Solar Flare, RDW ja Tempered Steel.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta