Muu MTG > Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat

Turnausjärjestäjäksi ryhtyminen - ohjeita

<< < (2/2)

Lipevä:
"Järjestäjän lisäksi turnauksiin tarvitaan tuomari. Virallinen L1-tuomari ei ole pakollinen, vaan kuka tahansa voi toimia tuomarina. Regular-tason turnauksissa (kaikki FNM:t, prereleaset ja muut tavalliset turnaukset) tuomari (kuten myös järjestäjä) saa myös itse pelata turnauksessa."

Ajattelin nyt kuitenkin kysyä täällä. Eli jos nyt jatkossa aiomme sanktioida (paikallisen jälleenmyyjän kanssa yhteistyö) omia turnauksiamme, niin voimme silti järjestää ne regular-tasoisina? Vai mitä ovat nuo "muut tavalliset turnaukset"?

kivi:

--- Lainaus käyttäjältä: Lipevä - 01.05.14 - klo 19:00 ---Ajattelin nyt kuitenkin kysyä täällä. Eli jos nyt jatkossa aiomme sanktioida (paikallisen jälleenmyyjän kanssa yhteistyö) omia turnauksiamme, niin voimme silti järjestää ne regular-tasoisina? Vai mitä ovat nuo "muut tavalliset turnaukset"?

--- Lainaus päättyy ---

Muut tavalliset turnaukset ovat juurikin sitä. Ne voidaan pitää joko Regular tai Competitive tasoisina, tosin jälkimmäinen vaatiii virallisen tuomarin. Aika iso osa turnauksista ovat nimenomaan Regular tasoisia.

Yms:

--- Lainaus käyttäjältä: jkk - 31.10.11 - klo 15:38 ---
3) Sanktioidut turnaukset itsenäisenä turnausjärjestäjänä

Jos paikkakunnaltasi ei löydy yhteistyöhaluista pelikauppiasta, voit silti järjestää turnauksia itsenäisenä turnausjärjestäjänä. Tällöin tosin et voi saada Wizards of the Coastilta mitään promofoileja tai muuta palkintotukea, ja pystyt järjestäjämään vain ns. normaaleja sanktioituja turnauksia tai casual-turnauksia (eli ei prereleaseja, Friday Night Magicia jne).

Myös itsenäinen turnausjärjestäjä tarvitsee pelipaikan, joka on julkinen ja kaikille avoin (ja riittävän tilava). Yksityisasunnot eivät kelpaa.

Jos haluat itsenäiseksi turnausjärjestäjäksi, rekisteröidy ensin osoitteessa http://www.wizards.com/WPN/Default.aspx.

Kysyttävää? Ota yhteyttä Wizards of the Coastiin.

--- Lainaus päättyy ---

Tämä ei muuten enään ole mahdollinen vaihtoehto.

jkk:
Kiitos tiedosta. Muokkaan myöhemmin tuon pois threadin alusta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta