Kauppapaikka > Vaihto- ja kauppaongelmat

Ongelmia poromagian kredutuskampanjan ja asiakaspalvelun kanssa

(1/5) > >>

Veronkierto:
Bongasin viime torstaina 13.6 somesta että Poromagialla oli varsin veikeä kredutuskampanja tulossa. Tuosta intoutuneena kahlasin heidän kredutuslistansa läpi ja löysin kuin löysinkin kortteja, jotka mielelläni kreduttaisin heidän kampanjansa aikana. Kredutukseni hyväksyttiin 14.6 ja toimitin tänään kortit henkilökohtaisesti poromagialle.

Ongelmia ilmeni kun en saanutkaan kampanjanmukaista 10% bonusta kredutuksestani. Kun kysyin että sattuiko tuo unohtumaan niin useamman viestin poromagian asiakaspalvelun kanssa asiasta jo vaihtaneena on käynyt ilmi että he näkevät että kredutukseni on tapahtunut ennen heidän kampanja-öaikaansa koska olin painanut kredutus nappia 3 tuntia ja 24 minuuttia ennen heidän kampanjansa alkua. Mielestäni tälläinen menettely ei käy päinsä koska olen kuluttajana tehnyt päätöksen kaupoista kampanjan takia sekä kaupat on sovittu ja toimitettu kampanjan aikana. Se että olen käynyt heille lähtettämässä kredutuksen jo kampanjaa edeltävänä iltana ei mielestäni saisi evätä tätä kampanjabonusta josta he olivat jo tiedoittaneet silloin.

Rasmus Mellanen

Anssi:
Itsekin olin aika yllättynyt että kampanjaa ruvettiin mainostamaan 13. pv mutta kampanja alkoikin 14.pv. Tuli itsekin laitettua yksi kredutus menemään jo 13. pv, koska oletin toki että olis alkanut heti.

Veronkierto:
Itselleni ainakin oli täysin selvää että jos reagoin tuohon kampanjaan heti ja hoidan kredutusprosessini siististi loppuun ennen kampanjan päättymistä niin luonnollisesti pääsen kreduttelemaan kampanjahinnalla.

kaMeli85:
Itsehän en ole tätä käyttänyt ja en porojen kantaa asiaan tiedä, MUTTA eikös se yleensä ole ihan normaalikäytäntö, että esim. tänään ostettuun tuotteeseen ei huomisen alennusta saa. Tästä kai yleensä myös pienellä präntätään, että "alennukset tai tarjoukset  eivät koske jo tehtyjä/sovittuja kauppoja." Tai jotain sinnepäin..

Veronkierto:

--- Lainaus käyttäjältä: kaMeli85 - 20.06.18 - klo 22:04 ---Itsehän en ole tätä käyttänyt ja en porojen kantaa asiaan tiedä, MUTTA eikös se yleensä ole ihan normaalikäytäntö, että esim. tänään ostettuun tuotteeseen ei huomisen alennusta saa. Tästä kai yleensä myös pienellä präntätään, että "alennukset tai tarjoukset  eivät koske jo tehtyjä/sovittuja kauppoja." Tai jotain sinnepäin..

--- Lainaus päättyy ---
Kaupathan sovittiin ja tehtiin vasta kampanjan alettua eli 20.6 vein kortit poroille ja 14.6 sain hyväksynnän 13.6 tekemälleni kredutukselle, jonka olin tehnyt koska olin lukenut tästä kampanjasta jossa luvattiin se 10% bonus mikäli kreduttaa poroille kortteja seuraavan viikon aikana.

Seuraava lainaus porojen somemainoksesta:

"13. kesäkuu kello 16.24
Kesä ja kredutushinnat kuumenevat! 🔥🔥🔥

Nyt viikon ajan:
+5% bonus kaikkiin 50 - 100 krediitin Magic-kredutuksiin
+10% bonus kaikkiin yli 100 krediitin Magic-kredutuksiin
+15% bonus kaikkiin yli 30 krediitin Pokémon-kredutuksiin
💰💰💰

Tarjous on voimassa 14.6. - 21.06 välisenä aikana. Riittää kun laitat kredutuksen meille tämän ajan sisällä ja saat bonuksen. Jos kredutuksen arvo laskee huomattavasti alle 50€ rajan, pidätämme oikeuden jakaa bonusta. Esim. kuntoluokituksien muuttumisen tai puutoksien takia.

Kredutamme/ostamme myös kokonaisia vanhoja Pokémon-kokoelmia. Ei muuta kuin laatikoita penkomaan ja kreduttamaan! 🤩"

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta