Kauppapaikka > Vaihto- ja kauppaongelmat

Tuomio annettu nettikaupankäynnissä huijauksesta

(1/1)

Thaurwylth:
Tälläkin sivustolla on muistaakseni keskusteltu hämäräperäisestä korttikaupankäynnistä Huudossa ja muutenkin, ihan tämänkin sivuston kautta.

Kuopiossa on sattunut samantyylinen rikossarja, tosin tietokonekomponenteista, ei keräilykorteista. Tuomioitakin on annettu: http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=579990

Tämä siis vain esimerkkinä siitä, että oikeusjärjestelmä ja poliisi kyllä asiassa tarvittaessa toimivat. Toivottavasti Magic-piireissä ei tulevaisuudessa tarvitse ihmetellä vastaavanlaisia tuomioita oman harrastuksen parissa.

-- Nute
Oulu

Thaurwylth:
Siltä varalta, että juttu Kalevan arkistoista joskus poistuu, niin tässä vielä lainattuna pääkohdat uutisesta. Uutinen siis STT:n ja se on julkaistu Kalevassa.


--- Lainaus ---Kuopion käräjäoikeus tuomitsi maanantaina 22-vuotiaan kuopiolaismiehen 22 petoksesta kymmeneksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen.

Mies huijasi ihmisiä internetin huutokaupoissa viime joulukuun ja huhtikuun välisenä aikana. Väärällä nimellä esiintynyt mies ilmoitti myynnissä olevista tietokonetuotteista, vaikkei hänellä ollut tarkoitustakaan toimittaa tavaraa ostajille.

--- Lainaus päättyy ---

Jamppa oli myös saanut aiemmin ehdollisen tuomion vastaavasta rikossarjasta.

Thaurwylth:
Nyttemmin on vastaavaa asiaa puitu ihan Magic-korttien ja tämän foorumin osaltakin. Tarkemmat tiedot ketjussa http://vaihdetaan.kapsi.fi/forums/index.php?topic=44335.0 . Langettava tuomio sieltäkin tuli. Tarkempi keskustelu asiasta kuuluu tuohon toiseen ketjuun, mutta laitetaan kuitenkin linkki tähän, että asia pysyy muistissa. Älkää, ihmiset, huijatko, joudutte kuitenkin tuomiolle.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta