Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Revisedin dualipohdintaa (Badlands, Bayou, Taiga)  (Luettu 5848 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Tervonaattori

Morjesta,

Tosiaan pohdiskellut tässä pelailujen jäätyä vähemmälle josko olisi aika luopua noista Revisedin dualeista. Siis Badlands, Bayou ja Taiga. Noissa kuitenkin on kohtuuttoman paljon rahaa kiinni vain lojuakseen kaapissa.

Kuinkahan helppoa tuolle kolmikolle olisi löytää suoraa ostajaa, ettei tarvitsisi erikseen alkaa kaupittelemaan? Kunnot ovat mielestäni vähintään hyviä... jopa parempiakin.

Onko vanhoille dualeille vielä nousupaineita hinnassa? Onko nyt tyhmä aika myydä? Könttämyynnin kannalta mietin myös joutuuko siinä ottamaan takkiin verrattuna yksittäismyyntiin.

Hieman muidenkin mielipiteitä kaipailisin tähän pohdintaan. Kiitoksia!

Poissa Animal

Vs: Revisedin dualipohdintaa (Badlands, Bayou, Taiga)
« Vastaus #1 : 07.02.19 - klo 08:00 »
Revikan dualeille on helppo löytää Suomesta ostajat partiksen kautta. Uskoisin että helpoiten nuo menee jos yksitellen myyt. Mitä hintoihin tulee, niin viime vuoden kesän piikin jälkeen hinnat ovat olleet hieman laskussa - tai pikemminkin realisoitumassa oikealle tasolle. Oikeastihan dualit ovat aina sijoituskohde ja vaikka uusi seuraava hinnannousu on mahdotonta ennustaa, niin pitkällä aikavälillä nuo tulevat nousemaan hinnassaan.

Poissa barros

  • Hidas vaihtaja
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • Totuus iski kuin salami.
Vs: Revisedin dualipohdintaa (Badlands, Bayou, Taiga)
« Vastaus #2 : 07.02.19 - klo 14:18 »
^ Möin itse dualeita ennen hinnan nousua viime kesältä. Lekaan palaaminen täysillä ja haikunkin rakentelu on ilman vähän nihkeää touhua. Aina puuttunut ne kalliimmat Volcanic Island ja UG Sea, jotka hankkimalla ratkaistaan paljon. :D
https://mtgsuomi.fi/listat/barros/ Scratching wall with claws.

What I learned there, during those weeks of rehearsal, would serve me for the rest of my life. - J. Huston

Poissa Fogxanic

Vs: Revisedin dualipohdintaa (Badlands, Bayou, Taiga)
« Vastaus #3 : 07.02.19 - klo 15:33 »
Jos laitat hinnaksi jonkunverran alle mcm lowest koko nipulle niin vois mennäkkin kaupaksi. Vaikka omaan kaappiini pölyttymään  ;D

Poissa Farseer

Vs: Revisedin dualipohdintaa (Badlands, Bayou, Taiga)
« Vastaus #4 : 07.02.19 - klo 19:06 »
Joutuu siinä jonkin verran tosiaan halbuuttamaan, jos haluaa erikseen myymisen vaivan välttää. Ei kuitenkaan kannata liikaa, ettei menetä rahaa. Tarjoa vaikka johonkin pakettihintaan eri ihmisille jotka ovat ostotopikeissa ilmoittaneet ostohalukkuudestaan kokoelmille, mulle kans.
http://mtgsuomi.fi/listat/Farseer/om/ - Partanetin paras valikoima boostereita, muuta produktia sekä irtokortteja! Esimerkiksi boksit: T2 87€ tai 85€ jos ostat kaksi boksia tai enemmän!

MtG Helsinki-ryhmä facebookissa[/url

Poissa Orion

Vs: Revisedin dualipohdintaa (Badlands, Bayou, Taiga)
« Vastaus #5 : 19.02.19 - klo 21:02 »
Ei kuitenkaan kannata liikaa, ettei menetä rahaa.

Veikkaan että rahaa ei näissä menetä joka tapauksessa, on ne hinnat sen verran rankasti noussut että mikäli niitä ei ole ihan lähiaikoina hommannut niin voitolle tulee tulee jäämään. Se mitä ehkä hait on että ei saa maksimoitua voittoa.