Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Vanhojen korttien/settien myynti?  (Luettu 3446 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Wraithy

Vanhojen korttien/settien myynti?
« : 02.09.21 - klo 16:24 »
Moro.

En ole taas hetkeen (4v) pelaillut MtGtä mutta kaveri tuossa laittoi uutisen kun Lotus myytiin puolella miljoonalla ja itsekin tsekkasin hiukan missä hinnat menee.

Näköjään vanhat setit (Antiquities/Legends/Arabian Nights) ovat viimeisen muutaman vuoden aikana taas melkein tuplanneet hintansa.

Mietin että voisin ehkä kokeilla myydä jotain pois, jos vaikka ostaisi jotain käyttökelpoisempaa (asunto-auto/ auto/ keittiöremontti jne).

Mutta en ole koskaan ennen mitään MtG:tä myynyt minnekään, joten mietin että onko jostain Legends-setistä oikeasti mahdollista saada 20k€ Cardmarketissa henkilön, joka ei ole koskaan ennen siellä mitään myynyt?

Ostaako Poromagia tai Sensei settejä tai jopa isompia kokoelmia ja onko kenelläkään infoa onko heidän ostohintansa esim 50-70% cardmarketista tms? En usko että he ostavat Cardmarketin hinnoilla kun jostain pitäisi varmaan voittoakin tehdä. Laatukin merkitsee, ja kaikki ei ole ihan NM-kamaa.

Kannattaako täällä sivustolla yrittää myydä, vai onko olemassa joku fabo tms ryhmä jossa suomen osto/myynnit nykyään tapahtuu?

En ole ihan varma mitä edes haluaisin myydä, mutta löytyy esim vanhemmat ekspansio-setit, international collectors ja joitain vanhoja legacy-dekkejä (en edes muista mitä). Katselin että 20k€ jostain setistä olisi mahdollisesti parempi taskussa kuin tuolla kansiossa.

Vai kannattaako vaan istua korttien päällä ja toivoa että hintanousu jatkuu? Nämä My little ponyt ja Fortnite-hommelit ei oikein vakuuta tulevaisuuden kannalta. Toisaalta, joku juuri maksoi puoli miljoonaa yhdestä kortista. :)

Poissa Fogxanic

Vs: Vanhojen korttien/settien myynti?
« Vastaus #1 : 02.09.21 - klo 16:38 »
Täällä tai magiccardmarket on parhaat paikat myydä. Siellä näköjään myyty Legendsiä 2 settiä vuodessa niin voi kestää aika kauan listahinnalla myynti. Onhan täällä rahajengiä jotka ostaa jos hinta on sopiva. Kysy myös Poroila ja Senseiltä tarjoukset, tuskin pärjäävät yksityiselle ja haluavat maksaa krediiteillä  ;D Laita yv. mitä löytyy niin katsotaan kiinnostaako.

Poissa Wraithy

Vs: Vanhojen korttien/settien myynti?
« Vastaus #2 : 02.09.21 - klo 17:38 »
Ok, kiitokset infosta.

Minun pitää todellakin tehdä joku lista ja vielä tsekata läpi miltä kortit näyttää, jotta on sanoa jotain laadustakin. Kun aikoinaan esim legendan kanssa ei aina tullut boostereista rareja niin kortteja tuli treidattua jotta sai koko setin, jolloin kaikki ei ole ihan boosterfreshiä. Arabianin taas ostin joskus aikoinaan kokoelmana ulkomailta, siihen aikaan kun osto/myynti tapahtui nyysseissä eikä ebayssa.

Noita kortteja on muutenkin aika paljon ja suurin osa ostettu käyttöön, eli semmoista ex/vg -tasoa, mutta ajattelin että joku tuollainen setti olisi ehkä helpoin kokonaisuus myydä. Ei siis ajallisesti, koska harvakseltaan noita varmaan ostellaan, vaan niin ettei tarvitsisi tehdä hirvittävää listaa ja alkaa yksi kerrallaan säätämään.

Poissa hymykuoppaorava

Vs: Vanhojen korttien/settien myynti?
« Vastaus #3 : 02.09.21 - klo 18:43 »
Suosittelen listaamaan edes jotain edes noita vähän "parempia" kortteja tällä myös saa todennäköisesti paremman tarjouksen vs x ajan kortteja myynnissä

Poissa Prote

Vs: Vanhojen korttien/settien myynti?
« Vastaus #4 : 02.09.21 - klo 21:40 »
Porot ja Sensei antaa myös rahaa kokoelmista, luokkaa 60-80% mcm. Poroilla on isompi kassa ostaa tuon hintaisia kokoelmia.