Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Rituaaleja keittiönpöydälle  (Luettu 4684 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pulli

Rituaaleja keittiönpöydälle
« : 19.07.18 - klo 18:01 »
Tässä linkki dekkiin ekana: http://tappedout.net/mtg-decks/chapel-of-ritual/

Noniin. Halusin rakentaa jäte/ylijäämäkorteistani  60 kortin pakan, johon sisältyy nämä ehdot:

• Semi budjetti
• Kokonaisuus, jolla jopa voisi voittaa
• Flavour rikas
• Hauska pelata

Tuli availtua m19:sta ja Dominaria pusseista Demon of Catastrophes ja Rite of Belzenlok ja siitä se ajatus sitten lähti. Kahdessa kortissa yhdistyi kaikki yllä mainittu!

Pakassa on synergiaa mukavasti jos dekki pyörii odotetusti. On ukkoja, joita säkätessä pay offina saa toisen äpön pöytää, jotta pöydältä löytyy uhrailtavaa jatkossakin all-star korteille, kuten yllämainittu demoni ja Westvale Abbey.  Myös Lingering Souls toimii mainiosti tässä, antaen alkupeliin myös lentäviä blokkereita. Poistoihin lukeutuu muutama Dusk, joka hoitelee isoimmat uhat jättäen omat pikku miehet pöytään ja Dawn tuo sitten pikkumiehiä takaisin pöytään, jos tarve vaatii. Anointed Procession ei ole harmillisesti kuin yksi, mutta enempää en viitti 5-8e kortteja hankkimaan tähän.

Tarkoitus on siis saada rituaaleilla kutsuttua isoja Demoneja nopeasti, jotka paketoivat pelin. Kaikissa korteissa olisi hyvä olla jonkinlainen pay-off/uudelleen peluu mahdollisuus.

Heikkouksina näkisin äkkiseltää kortin noston. Uhrattava jos loppuu niin se on aika voi voi, sillä sen ympärillä tämä pyörii :D

Mitä mieltä ja jos mielessä on korttiehdotuksia, niin kuulen mielelläni :)

Poissa Temezy

Vs: Rituaaleja keittiönpöydälle
« Vastaus #1 : 19.07.18 - klo 18:37 »
Kortin nostoon avittaa vanha kunnon Skullclamp ja Grim Haruspex (tämä tietty vaan non-token miehiin mutta avittaa edes jonkin verran kai sillä saralla).
"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."