Poromagia

Kirjoittaja Aihe: GP Tukholman raportti part 1  (Luettu 1868 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Tomppa

GP Tukholman raportti part 1
« : 19.08.16 - klo 17:02 »
GP Stockholm raportti

Kävin pelamassa GP:llä, oli kivaa ja pelitkin menivät ihan mukavasti. Lue lisää toisesta osasta, jossa listaan pari pakkaani.

--
Tomppa









































:) Tämän ulos saaminen onkin kestänyt paljon pidempään, kuin olin arvellut, joten koitan saada tämän ensimmäisen osan nettiin bussimatkalla Juvalle. Tekosyynä saamattomuudelleni  ovat olleet mm. töihin palaaminen lomilta, harjoittelu ensimmäistä mies ja kitara -keikkaani varten (oli viikko sitten, meni ihan mukavasti) sekä työkaverien haaste lähteä osallistumaan rantamaratoonin yhteydessä järjestettävään kympin juoksuun. Toisin sanoen vapaa-aikani on ollut normaaliakin tiukemmalla.

Kirjoitin alkusan tekstistä melko pian GP:n jälkeen, joten pahoittelen, jos alun jälkeen tulee aikamuodoissa sekaannuksia ja toivottavasti tämä viihdyttää jotakuta. Minusta ainakin on kiva kirjoittaa näitä. Parhaimmillaan siitä jopa oppii jotakin.

Minulle tuli yllätyksenä, että edellisestä GP:stäni onkin vierähtänyt aikaa jo tovi, kun lasten kanssa leikkiminen, täysipäiväinen työ ja kolmen paikkakunnan välillä reissaaminen on vaatinut veronsa. Ostimme keväällä lopulta Juvalta talviasuttavan rivitalonpätkän, kun vanhan maatilamme talvilämmitys olisi ollut täysipäiväistä työtä, josta ei makseta edes palkkaa. Joten nyt olemme virallisesti kolmen asunnon loukkussa ja tyytyväisiä tilanteeseen. Lähinnä se tarkoittaa, että ne vaatteet, joita tarvitsee ovat aina väärässä paikassa ja reissaan entistä enemmän pitkin Suomea. :) Työmatkojen kannalta Juva on sopivassa paikassa, melkein Helsingin ja Kajaanin puolivälissä.

Koitin tätä kirjoittaessani miettiä olenko käynyt pelaamassa yhtään GP:tä sitten vuoden 2007, mutten ole varma kävinkö silloinkaan, GP Otaniemenkin (2005) tuomaroin. Jotta pelaaminen varmasti sujuisi päätin panostaa ennakovalmisteluihin niin paljon kuin vain pystyisin. Shadows-blokki on tähän saakka jotenkin onnistunut livahtamaan pahasti ohi, ilman että olen ehtinyt juuri dräftäillä. Kuitenkin kun GP:lle oli lopulta mahdollisuus lähteä, niin sinnehän mentiin. Vein samalla yhden Mox Saphiren norjalaiselle ostajalle, joka säästi näin postikuluissa reissuni ansiosta, joten sain huvin ja hyödyn yhdistettyä ainakin omassa mielessäni.

Vietin kuitenkin Heinäkuussa ansaittua kesälomaa Juvalla mökillämme, ilman kunnon nettiyhteyttä, joten en juurikaan seurannut Eldrich Moonin spoilereita, mitä nyt latasin valmiin spoilerin kirjastolla käydessäni, mutta koska priorisoin mustikanpoiminnan ja lasten kanssa leikkimisen spoilerien lukemisen ohi sain tutustuttua settiin vasta matkalla Helsinkiin, setin jo ollessa myynnissä, kolmea päivää ennen GP:tä, ja silloinkin sen hetken kun lapset puuhasivat yhdessä osan matkaa. Aikaa reissuun 3 vrk ja olen ehtinyt silmäillä setin läpi ensimmäistä kertaa, se siitä päätöksestä valmistautua hyvin.

Viikon keskiosa meni sitten töissä, jossa tekemistä olikin kerrakseen jo ennen kesälomaa pöydälle jääneistä töistä sekä uusia projekteja. Valmistautumisen saralla ostin hiukan Eldrich Moonin pusseja, yhden Fat Packin ja tarpeeksi Shadowssia joista rakensin muutaman sealed poolin torstaina, kun vanhampani olivat ensin noutaneet lapset hemmoteltavaksi 'Vaarilaan'. Suurin apu settiin tutustumisessa oli Fat Packin Player guide, mutta koitin oppia tunnistamaan commonit kuvan perusteella, sekä tankkasin Shadowssin combat trickit.

3x Shadows-dräftejä minulla oli vyön alla tasan yksi ja sekin 11 hengen podissa, joten odotuksen turnauksessa pärjäämiseen olivat melko realistisen matalat. Keskityin kasaamaan pari Modern-pakkaa mukaan, jotta pääsen harjaamaan side-eventtejä kunnolla. Lukaisin myös pikaisesti listan eri värien korttien arvostuksista (pick order), jotta osisin lukea signaaleja, jos erehtyisin dräftäämään. Valmistautumiseni oli tällä kertaa siis melko onnetonta. Onneksi setti ei vielä ollut Magic Onlinessä, joten sain hiukan tasoitusta edes siitä.

Perjantaina könysin lentokentälle jo ennen kahdeksaa, ja kohta portille alkoi valua selkeästi Mtg:n pelaajilta näyttävää porukaa. Tunnistusprosentti oli aika korkea, vaikka nuoremmassa polvessa on minulle paljon tuntemattomia pelaajia. Onneksi tuttujakin löytyy vielä ja uusiin pelaajiin on helppo tutustua. Lennot ja junamatka sitelle meni kuin siivillä ja kohta sainkin jo 'prele-poolini' ja pelimaton eteeni trialin merkeissä. Pakanrakennuksessa testattiin uutta tapaa, jossa vastapuolella istuva ihminen katsoo kun avaat pussit, valvot hänen availunsa ja sitten rekisteröimme kyseisen ihmisen poolin heitä varten. Käytännössä siis saat aina pitää avaamsi poolin, mikä on ihan miellyttävä tapa, vaikka itse olen jo sen verran tottunut deck swappeihin, ettei sekään enää jää harmittamaan. Uusille pelaajille tämä uusi käytäntö taas tuntui olevan hyvin tervetullutta. Harmiksemme tuomari ei ollut vielä saanut ääntään avattua ja vain pöydän keskiosa kuuli ohjeet, joten ainakin yksi pää pöydästä sekoili ihan totaalisesti. Paras tapaus oli pelaajapari, joista toinen alkoi lukemaan ääneen korttejaan, jotta toinen voisi merkata ne. Kummallekkaan ei tullut edes mieleen katsella miten heidän ympärillään homma tehtiin.Oneksi paikalle pääsi hiukan kokeneempi tai ainakin kovaäänisempi tuomari, minkä jälkeen homma saatiin rullaamaan sujuvammin.

Availen siedettävän BR-poolin, jossa on melkein kaikki maailman poistot (paitsi Murder), mukaanlukien Nahir's Wrath ja ihan kelpo creatureja, mana curve on hiukan liian korkea, mutta koska poistoa riitti, uskoin tuon olevan ihan kelpo-pooli.    

Trial 1 Pakka, Tompan prele

Sinister Concotion
Explosive Apparatus
Insolent Neonate
Olivia's Dragoon
Falkenrath Reaver
Pale Rider of Trostad
Rancid Rats
Abandon Reason
Nahir's Wrath
Succumb to Temptation
Conduit of Storms
Weirded Vampire
Impetuous Devils
Gavony Unhallowed
Alchemist's Greeting
Vildin-pack Outcast
Midnight Scavengers
Throttle
Twins of Maurer Estate
Voldaren Pariah
Markov Crusader
Ruthless Disposal
Dusk Feaster

Ensimmäisessä pelissä mulligoin OK käteen drawilla jossa on kolme ländiä ja kolme spelliä, nostan kuitenkin neljä ländiä ja peli onkin ohi todellisuudessa vuorolla neljä kun vastustaja pelaa Distended Mindbenderin vieden kädestäni molemmat jäljellä olevat non-länd kortit. Seuraavassa pelissä nostan mukavan aloituskäden, jossa on kolme maata ja poistoa. Poistoa ja spellejäkin nousee tällä kertaa lisää, mutta vuorolla kuusi joudun Succumb to Temptatioimaan iseni kuuteen lifeen, jotta löytäisin neljännne ländini. Ikävä kyllä spelli tiputti minut tasan kuuteen lifeen, joka oli samalla vastustajani miesten yhteenlaskettu poweri. Toisaalta löysin sentään sen neljännen ländin...

Tätäkö se Määtsikki taas olikaan. Hetken päässäni alkoi tykytellä hiljainen miete siitä mitä järkeä tännekkään oli lähteä, mutta peruspositiivisena (ilmeisetsti pysyvän mielenhäiriön vuoksi) henkilönä päätin lähteä leuka pystyssä kohti uusia vastoinkäymisiä. Poolista olisi myös saanut melko hyvän UW lenturi-pakan, joka olisi näin jälkiviisaana ollut ainakin curveltaan turvallisempi valinta, mutta ei tuo BR:äkään pahalta näytä.

Trial 2 pakka olikin sitten taas kasa vahvoja valkoisia kortteja, joiden kanssa olisi pitänyt pelata joko mustaa tai vihreää, näin neljä päivää myöhemmin en enää muista kuollaksenikaan mitä pakassa oli, mutta hävisin ensimmäisen matsin joka kerta kun vastustaja pelasi Ever Afterin, yleensä saaden Midnight Scavengerin takaisin, joka puolestaan etsi rotta-ystävänsä takaisin gravelta ja Chittering Horror ilmestyi peliin. Kolmannessa pelissä hävisin lopulta kolmanteen Chittering Horroriin, kun kahdesta ensimmäisestä olin selvinnyt. Pelit olivat aika tiukkoja, joten sain ruosteita hiukan jo irti.

Nyt käväisin hotellilla, jossa huonettani ei oltu vielä siivottu, joten matkalaukku narikkaan ja takaisin pelaamaan, omalta osaltani, viimeisen trialin. Onneksi tällä kertaa pakka oli melko herkullinen ja vei minut puolivälieriin saakka, joissa todella äkäinen BR-pakka vei minulta jalat alta, pari mulligania minun puolellani tosin auttoivat vastustajaa. Samainen herra murskasi myös Pietilän Villen haaveet byeistä finaaleissa. Pakkani oli kuitenkin aika hyvä ponnahduslaita formaatin hahmottamiseen, joten listataan sekin tähän.

Trial 3 pakka

Vessel of Nascency
Neglected Heirloom
Gnarlwood Dryad
Noose Constrictor
Sigardian Priest
aim High
Moorland Drifter
Puncturing Light
Blessed Alliance
Veteran Cathar
2 Uldenwald Captive
Cryptolith Fragment
Dawn Gryff
Paranoid Parish-Blade
Hermit of the Natterknolls
2 Woodland Patrol
Spectral Reserves
Fiend Binder
Backwoods Survivalist
Thalia's Lancers
Watcher in the Web
It of the Horrid Swarm
Bruna, the Fading Light (foil)

Peleistä sain verestettyä omia vanhoja vaistojani ja pääsin kiinni formaatin nopeuteen paljon paremmin, kuin vain lukemalla korttien spoilereita. Hienoin peli oli kakkosrundilla, jossa vastustaja pelasi Uldenwald Captiven avittamana vuoron neljä Gitrog Monsterin, mutta ei voinut hyökätä sillä, koska minulla oli Veteran Cathar ja joukko Humaneita pelissä. Lopulta vastustajalla oli enää kahdeksan korttia pakassaan, joten hän joutui uhraamaan Gitroginsa. Voitin pelin lopulta Cryptholith Fragmentillä.

Yleisesti Bruna oli todellinen pommi, tuoden korttietua ja 5/7 Vigilance lenturin peliin kerralla. Fiendbinderin kanssa olin aika epäluuloinen, kunnes pelasin sen peliin pari kertaa. Formaatti harvoin stallasi kokonaan, joten vastustajalla harvoin oli ylimääräisiä blokkereita. Varsinkin vuoron 3 Binderi johti usein helppoon voittoon, kun vastustajan oli pakko keskittää kaikki resurssinsa hengissä pysymiseen.

Viimeisenä huomionani oli se, että Plainssit olivat koko ajan melkein lopussa land stationeista ja Forestejakin oli yleensä paljon vähemmän, kuin muita maita. Tämä vahvisti omia mielikuviani formaatista, eli varsinkin musta ja sininen olivat värejä, joille mennään vain, jos pooli todella tukee niitä ja poolissa on useita pommeja väreille. Punainen on hyvä tukiväri sekä valkoiselle että vihreälle, mutta hyviä agrodekkejä on vaikea avata kuudesta pussista, joten ne ovat herkempiä nostamaan liikaa filleriä, silloin kun tarvitsevat kaasua, koska formaatti suosii interaktiota ja joka värillä on hyviä ja halpoja blokkereita.

Näiden oppituntien jälkeen palailin hotellille nukkumaan ja toivoin olevani valmis GP:lle, vaikkei byejä tullutkaan. Tajusin kuitenkin miten kriittistä formaatissa on päästä alkupeleissä manoissa vastustajaa edelle ja käyttää ne tehokkaasti, jos haluaa voittaa alkupelin. Jos taas haluaa päästä pelaamaan Brunan kaltaisia pommeja, pitää alkupelin tempoa pystyä hallitsemaan, joko hyvillä blokkereilla (x/4) tai spelleillä. Kaikki pakkaa nopeuttava; manakivi, Weirding Wood ja Uldenwald Captive ovat paljon vahvempia, kuin agressiivisemmissa formaateissa ja uusiin werewolffeihin sekä Eldrazi-otuksiin saa helposti upotettua ylimääräiset manat. Formaatissa on myös paljon tyhjää polkevia kortteja, jotka vaativat synergiaa tai deliriumin, mutta jotka oikeiden korttien kanssa ovat yllättävän vahvoja. Samoin flash-miehiä on normaalia enemmän, mikä teki vastustajien lukemisesta paljon normaalia tärkeämpää. Toisin sanoen hyvin tasapainotettu ja kiinnostava formaatti taas kerran.

Aamulla venyttelin liian paksusta tyynystä kipeää niskaani ja tuhdin aamiaisen (josta ei tosin saanut puuroa... Mikä ihmeen hotelli tämä on.) jälkeen hoidin Moxin uudelle omistajalleen, joka oli malttanut odottaa korttiaan jo viisi viikkoa. Kortin uusi koti 93/94-pakassa näytti myös todella hienolta. Pitäisi varmaan kokeilla formaattia. :) Turnaussitellä juttelin mukavia sekä diilereitten, että pelaajien kanssa sekä bongasin enemmän suomalaisia kuin olin odottanutkaan. Turnaus myös alkoi ajallaan ja rullasi loistavasti. Saimme vielä pöytämme viereen tuomariksi pyörimään deck check teamin vetäjän, jonka kanssa vaihdoinkin sitten muutaman sanan aina välillä pitkin viikonloppua.

Koska vastapäätä minua oleva seatti oli tyhjä myöhästymisestä johtuen rekisteröin kulmittain itseeni istuvan pelaajan poolin ja hän minun. Avasin jo systeemiin tottuneene SOI pussit juuri kortteihini vilkuilematta, mutta koska tarkastaja halusi huokailla äänekkäästi parempien korttien kohdalla, ja olimme reippaasti muuta pöytää edellä, naatiskelin Eldrich Mooonin pussien kanssa enemmän. Kun avasin ensimmäisestä pussista Thalia's Lancerin, muistui eilinen trial-dekki heti mieleen ja korttien rekisteröijä totesi, että nyt sitten pitää avata jotain haettavaa. Toisessa pussissa rarena oli Tree of Perdition, mutta kolmas pussi paljastikin Gisellan. Kun vielä avasin neljännestä pussista Brunan, kaveri mutisi vain jotakin hiljaa itsekseen... "Must be... Nice..."

Rekisteröin sitten vastapuolen poolin, joka näytti ihan normaalilta sealed-poolilta, jossa ei ollut mitään erikoista, paitsi suurin osa rareista oli mustalla. Avasin itse seuraavan poolin:


Sealed pool

lands
Highland Lake
Nephalia Academy

Colourless
2 Lashweed Lurker
Vexing Scuttler
Wretched Gryff

Multi
Altered Ego

artifact
Cathar's Shield
Cultist's Staff
Terrarion

White
Bruna the Fading Light
Devilthorn Fox
Faithbearer Paladin
Gisella, the Broken Blade
Guardian of Pilgrims
Hanweir Militia Captain
Hope Against Hope
Long Road Home
Sigardian Priesta
Spectral Reserves
Steadfast Cathar
Strenght of Arms
Subjugator Angel
Thalia's Lancers
Thraben Inspector
Thraben Standard Bearer
Town Gossipmonger

Green
Crop Sigil
Eldrich Evolution
Grapple with the Past
Interpid Provisioner
Prey Upon
Rapid Bite
Somberwald Stag
Uldenwald Captive
Watcher in the Web
Weirding wood
Wolfkin Bond
Woodcutter's Grit
Woodland Patrol

Blue
Curious Homunculus
Displace
Drownyard Explorers
Essence Flux
Exultant Cultist
Geist of the Archives
Ghostly Wings
Ingenious Skaab
Just the Wind
Laboratory Brute
Silent Observer
Sleep Paralysis
Turn Aside

Black
Asylum Visitor
Biting Rain
Borrowed Malovolence
Certain Death
Liliana's Elite
Macabre Waltz
Rancid Rats
Rise From the Grave
Skirdag Supplicant
Stromkirk Condemned
Thraben Foulblods
Tree of Perdition
Twins of Maurer Estate
Wailing Ghoul
2 Weirded Vampire

Red
Alchemist's Greeting
Bold Impaler
Brazen Wolves
Ember-Eye Wolf
Galvanic Bombardment
Gatstaf Arsonist
Hulking Devil
Incendiary Flow
Prophetic Ravings
Smoldering Werewolf
Spreading Flames
Spiteful Motives
Stensia Banquet
Vessel of Volatility
Vildin-Pack Outcast




Pakan suhteen menin oman pelityylini prefeenssien mukaan GW-pakalle, kun WR olisi ollut todennäköisesti vähintään yhtä hyvä, muuten, mutta huonompi koti Brunalle. Lopullisen päätöksen tie-breakeriksi nousivat Uldenwald Captive sekä Weirding Wood vihreillä, jotka sallivat minun pelata Brunan ajallaan, kun WR pakassa minulla olisi 7 5+ manan korttia ilman vastaavia akselerantteja. Mietin myös pitkään Altered Egon spläshäämistä, mutta koska siihen ei ollut painavaa syytä, jätin kortin sidelle.

Day 1 sealed deck

Town Gossipmonger
Thraben Inspector
Uldenwald Captive
Hanweir Militia Captain
Guardian of Pilgrims
Sigardian Priesta
Steadfast Cathar
Woodland Patrol
Thalia's Lancers
Gisella, the Broken Blade
Somberwald Stag
Watcher in the Web
Subjugator Angel
Bruna the Fading Light

Cathar's Shield
Prey Upon
Strenght of Arms
Long Road Home
Rapid Bite
Grapple with the Past
Weirding wood
Spectral Reserves

9 Plains
9 Forestn

SB actually used
Devilthorn Fox
Faithbearer Paladin
Woodcutter's Grit

Kahdeksantoista ländiä oli välillä selkeästi liikaa ja Faithbearer Paladinin olisi pitänyt olla pakassa suoraan, paitsi että se olisi heikentänyt pakan mana curvea osaltaan. Kokonaisuutena aika jännä pooli, josta jokaisesta Wx pakasta sai pelattavan näköisen ja varsinkin Altered Ego olisi ollut helppo spläshätä emerge-Gryffin kanssa pakkaan. Kuitenkin olen 98% varma, että rakensin pakan lähes oikein. Erityisen tyytyväinen olin Cathar's Shieldiin, joka voitti minulle useita pelejä ja oli parhaimmillaan WR-pakkoja vastaan, jotka muuten olivat haastavia. +0/+3 on todella vahva boosti ja Vigilance pakotti vastustajat treidaamaan agressiivisesti, mikä johti juuri siihen mitä halusin, eli pelin pitkittymiseen.

 
Pelasin pakalla itseni 7-2 tulokseen ja näppärästi toiselle päivälle. Suomalaisia vastaan pelasin vain kerran, kun Kainuun pelastuslaitoksen edustaja kaatui ensimmäisellä rundilla tiukassa matsissa. Tosin hävisin ensimmäisen pelin omaan kärsimättömyyteeni Grapple with the Pastin kanssa. Muissa peleissä en tehnyt samaa virhettä ja vein matsin kun kellossa oli ruhtinaalliset neljä sekunttia jäljellä.

Toisella rundilla pelasin BW Brisellaa vastaan, eli vastustajalla oli myös hirviön molemmat puoliskot, maustettuna Murderilla ja muilla poistoilla. Onneksi minä nostin Brunan molemmissa peleissä kun vastustaja nosti Gisellan. Tietäähän sen miten siinä käy, kun 4/3 tappelee 5/7 kanssa.

Rundilla neljä otin pakollisen flood/screw tappion, joista ainoana mielenkiintoisena huomiona olisin voinut voittaa ensimmäisen floodatun pelin, jos olisin mulligoimisen jälkeen neljän ländin kädellä jättänyt Brunan pakan päälle mulligan-scrystä. Nostin neljä manaa lisää pakan päältä, mutta peli oli melko tiukka, joten Bruna ja reanimoitu creature olisivat voineet riittää voittoon. Vastustajalle tosin jäi kortteja käteen, eli en ole ollenkaan varma tuostakaan. Koko matsi kesti yhteensä 12 minuuttia.

Rundilla 7 hävisin taas, tällä kertaa WR-pakalle, joka nosti melko täydellisesti ja voitti molemmat pelit, joissa aloitti. Loput peleistä voitinkin ihan mukavasti. Brisellan kokosin kolmesti päivän aikana, useimmiten Bruna yksinään riitti kukistamaan vastustajat. Brisellaa tarvitiin lähinnä muita mythiccejä vastaan. Yhdessä pelissä vastustaja pelasi vuoron 3 Lilianan ja piti sen pelissä vuorolle 12 saakka, jolloin otti Emblemin. Voitin kaksi vuoroa myöhemmin pelin (ja päivän) toisella Brisellalla.

Rundilla 9 viimeisessä pelissä sain haettua Thalia's Lancerilla Brunan, joka paria vuoroa myöhemmin pääsi palauttamaan tapetun Lancerin takaisin peliin ja hakien Gisellan. Vastustajalla oli kuitenkin kortteja kädessä ja jätin Gisellan käteen nylkyttäen hiljalleen vastustajan hengiltä. Vastustaja kyseli myös pelin jatkuessa tuomarilta kovasti jotakin pöydän ulkopuolella. Lopulta Bruna sai Gone Missingistä jota vastustaja oli varannut Brisellalle ja Lancer Bound by Moonsilverin. Seuraavalla vuorolla sain Brunan palauttamaan Subjugator Angelin peliin ja voitin Gisella kädessäni pelin melko helposti.Olisin saattanut voittaa Brisellallakin, mutta Gone Missing siihen ja sen jälkeen Bound by Moonsilver odottamaan jatkoa olisi ollut aika paha.

koska Pietilän Ville oli 8-1 tuloksessa totesin Villen seurueen hyväksi seuraksi harjoitella ja miettiä dräftiä. Ville nappasi 10 Eldrich Moonin pussia mukaan ja suuntasimme kohti Villen ja hänen kavereidensa Air B'n'B:stä vuokraamaa kämppää, intialaisen ravintolan kautta. Perillä pääsimme kiroamaan Swedish Cheffiä, jonka kana oli päässyt karkuun. Kolehtikierroksen jälkeen kanatkin loplta löytyivät naan-leipien alta paperipussista ja rafla oli vielä antanut mukaan ylimääräisen valkosipuli-naan-leivän ennakoivana rauhaneleenä, joten kohta olivat vatsat täynnä ja sivistynyt ja korkeakulttuurinen ruokapöytäjutustelu vaihtui dräftin harjoitteluksi.

Ruuan jälkeen siis availimme pussit, simuloimme kolme dräftin alkua ja kasasimme värikohtaista pick orderia. Tuloksien pohjalta pitänee todeta harjoituksen onnistuneen melko hyvin. Saimme molemmat dräftättyä dekkejä, jotka olisivat voineet mennä helposti 3-0 molemmissa dräfteissä, jos matkassa olisi ollut karva enemmän tuuria. Ville pelasi viimeisellä rundilla top-8 slotista ja minä top-16 slotista. Siis turha tässä on oikeasti dräftätä etukäteen...

Dräftiharjoituksen jälkeen yön pimeyden laskeuduttua lähdin harhailemaan hotellilleni. Yhden väärän käännöksen jälkeen löysin sopivan kiertotien perille ja romahdin nukkumaan. Suurin haitta unilleni oli edelleen hotellin liian paksu tyyny. Työhommissa on välillä ollut paljon enemmänkin stressiä, joten osaan rentouttaa itseni iltaisin aika hyvin jo nykyisin. Suurimmaksi ongelmaksi reisussa tuleekin yleensä lasten kanssa totuttu iltarutiini, eli olen valmis nukkumaan jo illalla kymmeneltä ja tähän tuli vielä Ruotsin tunnin aikaero päälle, eli nukkumaan teki mieli jo ysiltä.

Toisen päivän tapahtumat saavat jäädä odottamaan hetkeksi, mutta koitan julkaista ne hiukan nopeammin, kuin tämän ensimmäisen osan. :)

Kiitoksia kaikille tänne asti lukeneille ja kaikille, jotka skippasittekin osan tästä vyörytyksestä.

--
Tomppa
Myynnit MCM:ssä nickillä DefaultUser

--
Tomppa

Poissa jkk

  • L3-tuomari / Regional Coordinator
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • ***
  • EN VASTAA YKSITYISVIESTEIHIN
Vs: GP Tukholman raportti part 1
« Vastaus #1 : 19.08.16 - klo 17:10 »
"Pakanrakennuksessa testattiin uutta tapaa, jossa vastapuolella istuva ihminen katsoo kun avaat pussit, valvot hänen availunsa ja sitten rekisteröimme kyseisen ihmisen poolin heitä varten."

Onhan tuo suhteellisen uusi tapa, mutta kyse ei ole mistään kokeilusta vaan normaalista käytännöstä.

Ja kyllä sä pelasit 2007. Kirjoitit silloin raportin, joka koostui enimmäkseen kuvista joissa Lagerspetz soi pekonia.
Lainaus käyttäjältä: shazzle
Uskon että olen sinua kokeneempi "internetissä".
Lainaus käyttäjältä: yeou
miten tolla tyypillä on aina plussia postissaan? onko se joku julkkis?

Poissa Tomppa

Vs: GP Tukholman raportti part 1
« Vastaus #2 : 21.08.16 - klo 20:00 »
Kiitoksia Johanna,

Olin jo blokannut traumaattiset pekoni-aamiaiset pois mielestäni. ;)

Onhan se kahdeksan vuoden GP-tauko sekin kohtuullisen pitkä... ja tuo 'uusi' deck registration proseduuri esiteltiin meille uutena, joten uskoin kyseistä tuomaria. Mene ja tiedä. Itselleni se ainakin oli uutta ja vielä samaa kategoriaa kuin mulligan-scryaaminen, eli positiivista muutosta tässä kohta 22 vuotta jatkuneessa harrastuksessa.

--
Tomppa
Myynnit MCM:ssä nickillä DefaultUser

--
Tomppa

Poissa kivi

  • L1-tuomari / valvoja
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • ****
  • Ei tällä kuuhun mennä
Vs: GP Tukholman raportti part 1
« Vastaus #3 : 21.08.16 - klo 20:27 »
Olin jo blokannut traumaattiset pekoni-aamiaiset pois mielestäni. ;)

Anteeksi.

(click to show/hide)
Lainaus käyttäjältä: tutka
< kivi> pultti sun, kaks pulttii sun, pultti, fireblast, fork. PÄRT  PÄRT.