Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Eye of ugin?

(1/20) > >>

taj37:

Tuleeko bänniä Eye of uginille modernissa. Mitä veikkaatte?

Klameros:
50/50 joko tulee tai ei tule.

jolssoni:
Restricted voisi olla toimiva kompromissi. Ei tuhoaisi Tronin late gamea, mutta karsisi Eldrazi Workshopin 15-20 päähän ja ilmainen Thoughtseize-mäkilähtöjä.

326:

--- Lainaus käyttäjältä: jolssoni - 07.02.16 - klo 17:24 ---Restricted voisi olla toimiva kompromissi. Ei tuhoaisi Tronin late gamea, mutta karsisi Eldrazi Workshopin 15-20 päähän ja ilmainen Thoughtseize-mäkilähtöjä.

--- Lainaus päättyy ---

Voin sanoa että restrictaamiseen ei WotC lähde.

Eiköhän Tronin late game kestä Silmän menetyksen. Ilman Silmää esim. Jundilla tai Junkilla olisi edes teoreettinen mahdollisuus voittaa Tron hyvällä kädellä - toistuvat tutorit on näin lähtökohtasesti not-so-cool.

Rhianne:
Pakkohan tuolle on bänniä tulla, ei niinkään toistuvan tutoroinnin takia vaan siksi, että hyvällä nostolla silmä antaa 6 manaa vuorossa joka mahdollistaa aivan liian nopeat lähdöt. Ihmettelen suuresti eikö WotC:lla tajuttu mitä tapahtuu kun tehdään halpoja tehokkaita eldrazeja, eye of ugin on selvästi tarkoitettu halpuuttamaan ja tutoroimaan kalliita 6-10 manan eldrazeja, ei mahdollistamaan käden tyhjentämistä kakkosvuorolla 2-4 manan eldrazeista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta