Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

WMCQ promo seuraavalle kaudelle on Abrupt decay

<< < (4/4)

Gagis:

--- Lainaus käyttäjältä: Jamu - 23.05.16 - klo 12:29 ---Vielä jatkokysymyksenä, eli jos osallistumisoikeus löytyy (eli tarpeeksi pisteitä), niin sen kuin vaan ilmestyy normaalisti paikalle niin kuin mihin tahansa muuhun comp rel turnaukseen, vai tarvitseeko tehdä jotain erikoista?

--- Lainaus päättyy ---
Ei tartte ku lampsia sisään ja maksaa turnaus.

Thalian:

--- Lainaus käyttäjältä: WoRMaSTeR - 23.05.16 - klo 12:05 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Yabo - 23.05.16 - klo 11:50 ---Lisäksi WMCQ -turnausten yhteydessä järjestetään yleensä Last Change Trialeita, jollaisen voittamalla pääset turnaukseen ilman pisteitäkin.

--- Lainaus päättyy ---
Valitettavasti nämä ovat niin uskomattoman hölmöjä että niihin saa osallistua vain sellaiset pelaajat jotka eivät ole qualifoituneet. 16 tälläisen pelaajan saaminen samaan paikkaan jotka vielä haluavat pelaamaan WMCQ:iin on kyllä hyvin epätodennäköistä Suomessa. Jälleen kerran systeemi on rakennettu ajatellen jenkkejä ja jälleen kerran pienit kärsii valitettavasti.

--- Lainaus päättyy ---

Aiemmin ainakin "päivän viimeisen" trialin sai startata vajaana. Jos tämä ei ole muuttunut, niin riittää, että saadaan se 8 pelaajaa kasaan, niin voidaan yksi triali pyöräyttää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta