Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

Tuntematon ja hieman erikoinen nimikirjoitus

(1/2) > >>

mastaa:
Hei,

minulla on kaupankäynti meneillään kahdesta Simplified Chinese Alternate Art v1 Islandista. Kortit on signattu s.e. sama nimmari on yhdistetty kumpaankin korttiin. Itse en tunnista onko kyseessä kenen nimmari (onko esim. itse artistin), enkä myöskään löytänyt kuin yhden Simplified Chinese Alternate Art kortin ylipäänsä mistään kaupan, jossa olisi signeeraus (ja sekään ei ollut aasialaisen artistin).
Tämä aiheuttaa minussa siis epäilyksiä onko signeeraus aito. Oisiko kenelläkään mitään tietoa/epäilystä nimikirjoitukseen liittyen.

(click to show/hide)
Kiitos jo etukäteen,
Ville

chlb:
Itse en osaa auttaa, mutta koitas tuolta jos isot pojat tietäisi.

http://www.mtgthesource.com/forums/showthread.php?4607-DO-NOT-TRY-TO-SELL-IN-HERE-Pimp-Legacy-Decks

Rancid-:
Magic Libraritiesista löytyi artistin nimi kirjoitettuna kiinalaisilla kirjaimilla, ja tämä ei kyllä ainakaan minusta näytä yhtään samalta kuin kortissa oleva signeeraus:

(click to show/hide)库雪明
Yritin myös googlata, olisiko tuossa eroa simplified ja traditional chinese -versioiden välillä. Ainoastaan ensimmäinen merkki oli erilainen.

Rei:
Oon samat läänit nähny signattuna back in the day ja alkuperäisen omistajan tietäen en epäilis väärennöksiä. Oletan että samat pahvit kyseessä, Suomessa tuskin noita enempää on ja sen verran vanhoja ettei signauksia feikattu samalla tavalla kun nykyään. 100% ei tietenkään voi olla, varsinkin kun et luultavasti toista pahvia ole löytämässä mihin verrata, mutta jos merkeistä pelkästään pitää sanoa niin hyvin mielestäni matchaa ottaen huomioon millasta durdlausta joittenkin artistien signaukset on. 

WerKKill:--- Lainaus käyttäjältä: Rancid- - 02.11.16 - klo 18:45 ---Magic Libraritiesista löytyi artistin nimi kirjoitettuna kiinalaisilla kirjaimilla, ja tämä ei kyllä ainakaan minusta näytä yhtään samalta kuin kortissa oleva signeeraus:

(click to show/hide)库雪明
--- Lainaus päättyy ---

En tiedä mitään kiinalaisesta kirjoituksesta, mutta kyllä tuo minusta näyttää hyvin pitkälti samalta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta