Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Hajimaru  (Luettu 2533 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Dark Knight

Hajimaru
« : 14.10.06 - klo 15:40 »
Sovin kyseisen henkilön kanssa vaihdon noin kaksi viikkoa sitten. Ymmärsin niin, että Hajimarun piti lähettää korttinsa minulle kaksi viikkoa sitten perjantaina 6.10 tai sitten tämän viikon maanantaina 9.10. Kortteja ei ole vieläkään kuulunut ja kyseinen henkilö ei ole ottanut minuun mitään yhteyttä. Pelkään joutuneeni rippauksen uhriksi. Kaikeksi onneksi en ole menettänyt mitään, koska en ole vielä lähettänyt korttejani hänelle (kaikki kiitokset vaihtosysteemilleni), mutta siitä huolimatta tämä odottaminen ärsyttää. Onko kenelläkään tietoa kyseisestä henkilöstä?
Tässä vaihtolistani:
http://mtgsuomi.fi/listat/Dark%20Knight/hw/

"One man's trash is Dark Knight's treasure."

Poissa Laava

Vs: Hajimaru
« Vastaus #1 : 14.10.06 - klo 17:23 »
Kuinka voit olla rippauksen uhri jos et ole menettänyt mitään?  :o Aikaakaan ei ole vielä kulunut kuin pari hassua päivää sanotusta, joten älä vielä pelihousujasi revi.
DCI Level 1 Judge


Ufojen kosminen viesti

Poissa miinin

Vs: Hajimaru
« Vastaus #2 : 14.10.06 - klo 17:56 »
No nyt tosiaan kannattaa olla ylpeä vaihtosysteemistä!

Poissa Farseer

Vs: Hajimaru
« Vastaus #3 : 14.10.06 - klo 23:40 »
Todellakin "kaksi viikkoa" sitten joo. 8 päivää ja kaksi viikkoa ovat _hieman_ eri asia. Ja tosiaan jos et ole korttejasi menettänyt niin kysehän ei ole rippauksesta, vaan ehkä vain hitaasta (joskin ärsyttävästä) postituksesta.

Kenties puhelintiedot saat jostain, kun nimi ja osoitekin on jo tiedossa, jos välttämättä haluat yhteyttä ottaa. Koska kyseessä on ilmeisesti 16-vuotias nassikka niin eiköhän noilla ainakin vanhempien puhelinnumeron saa selville. Viimeksi ollut näköjään eilen paikalla ettei ainakaan voi nettiyhteyden puutetta syyttää.
http://mtgsuomi.fi/listat/Farseer/om/ - Partanetin paras valikoima boostereita, muuta produktia sekä irtokortteja! Esimerkiksi boksit: T2 87€ tai 85€ jos ostat kaksi boksia tai enemmän!

MtG Helsinki-ryhmä facebookissa[/url

Poissa Dark Knight

Vs: Hajimaru
« Vastaus #4 : 16.10.06 - klo 13:25 »
Olette oikeassa. Ehkä toimin vain hätiköidysti. Ehkä olet oikeassa Farseer, mutta en jaksa ruveta soittelemaan kyseiselle henkilölle, jos kortteja ei ala kuulua, koska en ole mitään menettänytkään. (paitsi hyvän vaihdon) Mikäli Hajimarun kortit eivät ole ilmestyneet postiluukkuuni ensi viikon maanantaina eli 23.10, niin silloin minulle riittää vain varoitus kaikille foorumin käyttäjille kyseisen henkilön petollisuudesta, mutta ei syytetä Hajimarua vielä mistään, ei ainakaan ennen 23.10.
Tässä vaihtolistani:
http://mtgsuomi.fi/listat/Dark%20Knight/hw/

"One man's trash is Dark Knight's treasure."

Poissa Fumba

Vs: Hajimaru
« Vastaus #5 : 16.10.06 - klo 13:37 »
Lähetä vaikka sähköpostia ja yksityisviesti, jos hemmo vaikka havahtuisi.

Poissa Dark Knight

Vs: Hajimaru
« Vastaus #6 : 18.10.06 - klo 10:50 »
Hajimarun kortit saapuivat tänään. Yhtään korttia ei puuttunut ja lisäksi hän pahoitteli myöhästymistään muutamalla sanalla. Minun puolestani asia on käsitelty. Ensimmäinen ylläpitäjä, joka lukee tämän viestin, voi minun puolestani poistaa tämän topicin häiritsemästä.
Tässä vaihtolistani:
http://mtgsuomi.fi/listat/Dark%20Knight/hw/

"One man's trash is Dark Knight's treasure."