Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Commander 2016  (Luettu 10047 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa malin

  • L1-tuomari / MtgSuomi Premium™
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • **
  • Taas Helsinginforssassa
Commander 2016
« : 16.05.16 - klo 20:22 »
Commander 2016
Myyntiin 11.11.2016
Vanhoja ja uusia lappuja, joista uusia 54.
Kaikki viisi dekkiä on nelivärisiä. Haistan ei-legendaaristen Nephilimien korvaajiksi nelivärisiä legendarylihoja.

http://magic.wizards.com/en/content/commander-2016-edition-information
DCI Lvl 1 judge
Enpä keksinyt tähän mitään hyvää sanottavaa joten en sitten sano mitään.
Mutta sanonpas kuitenkin tän minkä kuulin: Hölmöydestä saimutetaan.

Poissa Etheraven

Vs: Commander 2016
« Vastaus #1 : 17.05.16 - klo 00:31 »
Toivottavasti saadaan joka yhdistelmälle ainakin kaksi legendaa.

Poissa Temezy

Vs: Commander 2016
« Vastaus #2 : 17.05.16 - klo 00:37 »
Eikös siellä sanottu, että komentajina olisi nyt pelaajien toivosta neliväriset kenraalit. Mielenkiintoista nähä millassii dekkei sielt sitten tulee loppujen lopulta
"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."

Poissa aaglo

Vs: Commander 2016
« Vastaus #3 : 17.05.16 - klo 08:37 »
Näiden dekkien manabase voi olla mielenkiintoinen. Tai sitten vain joka dekissä on neljä tri-landia, kuusi guild-gatea/vastaavaa, pari utilityä ja basicit. :/

Poissa Jakke

Vs: Commander 2016
« Vastaus #4 : 18.10.16 - klo 05:21 »
Millonkas tämän spoilerit pitäisi alkaa?

Poissa JockiBe

Vs: Commander 2016
« Vastaus #5 : 18.10.16 - klo 08:38 »
Millonkas tämän spoilerit pitäisi alkaa?

24. lokakuuta.


Poissa Pifase

Vs: Commander 2016
« Vastaus #6 : 24.10.16 - klo 18:02 »
Ekat spoilerit julkaistu: http://mythicspoiler.com/

Poissa Jakke

Vs: Commander 2016
« Vastaus #7 : 24.10.16 - klo 18:13 »
Partner: "Kokoa oma komentajasi"

Poissa Vicard

Vs: Commander 2016
« Vastaus #8 : 24.10.16 - klo 18:25 »
Voi vittu...

e: Siis tämä  :( Olisko ollu liikaa pyydetty saada joku kiva reanimation-komentaja
(click to show/hide)
« Viimeksi muokattu: 24.10.16 - klo 18:31 kirjoittanut Vicard »

Poissa Pulli

Vs: Commander 2016
« Vastaus #9 : 24.10.16 - klo 19:28 »
Voi vittu...

e: Siis tämä  :( Olisko ollu liikaa pyydetty saada joku kiva reanimation-komentaja
(click to show/hide)

Veikkaan et mietitty saman väriyhdistelmän nebhilimiä, ja voisin kuvitella että nebit tulee tässä julkaisussa.

Poissa Jusq

Vs: Commander 2016
« Vastaus #10 : 24.10.16 - klo 21:02 »
Voi vittu...

e: Siis tämä  :( Olisko ollu liikaa pyydetty saada joku kiva reanimation-komentaja
(click to show/hide)

Veikkaan et mietitty saman väriyhdistelmän nebhilimiä, ja voisin kuvitella että nebit tulee tässä julkaisussa.

onhan Karador, Ghost Chieftain jo olemassa.

Poissa Vicard

Vs: Commander 2016
« Vastaus #11 : 24.10.16 - klo 21:12 »
Voi vittu...

e: Siis tämä  :( Olisko ollu liikaa pyydetty saada joku kiva reanimation-komentaja
(click to show/hide)

Veikkaan et mietitty saman väriyhdistelmän nebhilimiä, ja voisin kuvitella että nebit tulee tässä julkaisussa.

onhan Karador, Ghost Chieftain jo olemassa.
No niin on The Mimeoplasmkin, mutta olis ollu ihan hauskaa saada kaikki värit samassa lapussa ja mieluiten zombina :P

Poissa Vicard

Vs: Commander 2016
« Vastaus #12 : 24.10.16 - klo 21:18 »
Ja hemmetti Ludevig on tässä >:( Loistava mahdollisuus duunata kunnon zombie meiningit :'(
Noh, saa tästä anakin horror-tribaalit tehtyä...

Poissa Frost

Vs: Commander 2016
« Vastaus #13 : 25.10.16 - klo 18:03 »
Tää saskia tulee olee aika iljettävä 4-droppi, GER Highlanderin 4c Bloodiin. :/
(click to show/hide)


Poissa kaMeli85

Vs: Commander 2016
« Vastaus #15 : 25.10.16 - klo 18:11 »
Tää saskia tulee olee aika iljettävä 4-droppi, GER Highlanderin 4c Bloodiin. :/
(click to show/hide)

Ei saa foilina, ei siis pysty pelaan hilussa.. =D

Poissa kivi

  • L1-tuomari / valvoja
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • ****
  • Ei tällä kuuhun mennä
Vs: Commander 2016
« Vastaus #16 : 25.10.16 - klo 18:47 »
Tää saskia tulee olee aika iljettävä 4-droppi, GER Highlanderin 4c Bloodiin. :/
(click to show/hide)

Ei saa foilina, ei siis pysty pelaan hilussa.. =D

Lienee vaan ajan kysymys koska noita CCCC commandereita jaetaan tuomareille foileina.
Lainaus käyttäjältä: tutka
< kivi> pultti sun, kaks pulttii sun, pultti, fireblast, fork. PÄRT  PÄRT.

Poissa Tingle

Vs: Commander 2016
« Vastaus #17 : 25.10.16 - klo 18:57 »

Poissa Frost

Vs: Commander 2016
« Vastaus #18 : 25.10.16 - klo 19:30 »
Pakkauksessa lukee "4 Legendary foils"

http://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/commander-2016-edition-packaging-2016-10-24

Tarkoittaneeko niitä oversize jättifoileja, joita ei kyllä Haikussa pelailla?

Poissa Prenger

Vs: Commander 2016
« Vastaus #19 : 25.10.16 - klo 22:00 »
Pakkauksessa lukee "4 Legendary foils"

http://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/commander-2016-edition-packaging-2016-10-24

Tarkoittaneeko niitä oversize jättifoileja, joita ei kyllä Haikussa pelailla?

Itseasiassa tällä kertaa komentajat kiiltää.
Lainaus
Each of the five preconstructed decks comes with 4 foil Commander cards, 1 oversized foil commander card, jne...
Voi tätä mielensäpahoittajien valtakuntaa. Mitä tapahtui kansalle joka ei itkeny turhasta ja pohti kokemaansa epäoikeudenmukaisuutta yksin pimeässä tai purki vihansa viikonloppuisin snägärin jonossa.

Poissa Vicard

Vs: Commander 2016
« Vastaus #20 : 25.10.16 - klo 23:30 »
Pakkauksessa lukee "4 Legendary foils"

http://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/commander-2016-edition-packaging-2016-10-24

Tarkoittaneeko niitä oversize jättifoileja, joita ei kyllä Haikussa pelailla?

Itseasiassa tällä kertaa komentajat kiiltää.
Lainaus
Each of the five preconstructed decks comes with 4 foil Commander cards, 1 oversized foil commander card, jne...
Sweet

Poissa Vicard

Vs: Commander 2016
« Vastaus #21 : 26.10.16 - klo 00:04 »
Hanna, Ship’s Navigator judge artilla ainakin on mukana, samoin Zedruu the Greathearted ja Iroas, God of Victory.

Poissa Frost

Vs: Commander 2016
« Vastaus #22 : 27.10.16 - klo 13:27 »
Jaksaisko tää mitenkään päin Lekassa? Jos decki pelaa ton kanssa 4x Stoneforge Mysticcii, Batterskullei, Jittei, Miekkoja? Noi vehkeet kuitenkin jo valmiiks löytyy D&T:stä, Maverickistä, Stonebladeista.

(click to show/hide)

Poissa Vicard

Vs: Commander 2016
« Vastaus #23 : 27.10.16 - klo 15:31 »
Kipu- ja checkläänejä ja Odysseyn filttereitä tulossa.

Poissa l4hlborg

Vs: Commander 2016
« Vastaus #24 : 27.10.16 - klo 17:10 »
Jaksaisko tää mitenkään päin Lekassa? Jos decki pelaa ton kanssa 4x Stoneforge Mysticcii, Batterskullei, Jittei, Miekkoja? Noi vehkeet kuitenkin jo valmiiks löytyy D&T:stä, Maverickistä, Stonebladeista.

(click to show/hide)

Lyhyt vastaus: Ei

Pidempi vastaus:

1. Ei oikein mene luontevasti curvelle. Stoneforge deckit pelaa yleensä 2-3 equa, ja ne mieluiten hakis stoneforgella. Aloitus onkin usein sfm -> aktivoidaan ability -> equip. Tuo ei oikein slottaannu tuohon plääniin: saat joka tapauksessa aikaisintaan nelosvuorolla kiinni equn johonkin.

2. DT saanut PALJON leluja viime aikoina (recruiter, prelate, smuggler's copter) ja decki alkaakin olemaan aika tiukka.


Poissa Jhoku

Vs: Commander 2016
« Vastaus #25 : 27.10.16 - klo 18:23 »
Viimeinen nelivärinen komennus ukkeli näistä.

"So if you give Yidris double strike, gain an extra combat, and use Strionic Resonator to cause 5 triggers to resolve, the spells you case from your hand will have Cascade, Cascade, Cascade, Cascade, Cascade."

Nyt vain testaamaan miten monta Cascade triggeriä saa resolvattua.

Poissa chillygel

Vs: Commander 2016
« Vastaus #26 : 28.10.16 - klo 06:49 »
Nyt kun meillä voi olla kaksi komentajaa, ovatko näiden commander damaget omansa vai eri?

Poissa luma

Vs: Commander 2016
« Vastaus #27 : 28.10.16 - klo 07:09 »
Nyt kun meillä voi olla kaksi komentajaa, ovatko näiden commander damaget omansa vai eri?

Komentajien commander damagea seurataan erikseen, eli ei lasketa yhteen.

Poissa Lightstorm

Vs: Commander 2016
« Vastaus #28 : 28.10.16 - klo 11:37 »
Miten tuo komentajien uudelleen pelaaminen toimii partnerissa, onko kummallekin komentajalle omat lisämaksut vai yhteinen?

Poissa Ozei

Vs: Commander 2016
« Vastaus #29 : 28.10.16 - klo 12:06 »
Miten tuo komentajien uudelleen pelaaminen toimii partnerissa, onko kummallekin komentajalle omat lisämaksut vai yhteinen?

Yhteenveto C16 mekaniikoista.

sieltä lainattuna:

Lainaus
The "commander tax," the additional cost of 2 for every time you've cast a commander from the command zone, applies individually.

Eli molemmilla omat lisämaksunsa.