Poromagia

Kirjoittaja Aihe: T2 R/G Pieksu tai jotain.  (Luettu 4782 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Sammakko

T2 R/G Pieksu tai jotain.
« : 01.11.06 - klo 21:17 »
Olen hieman miettinyt T2 R/G nopee pieksu tyylistä pakkaa,mut valinnan vaikeus on iskenyt ja oikein kunnolla.
Seuraaville lapuille olen nyt alustavasti ainakin antanut ajatuksen:

Kird Ape
Magus of the Scroll
Llanowar Elves
Dryad Sophisticate
Giant Solifuge
Char
Shock
Browbeat
Call of the Herd
Moldervine Cloak
Might of old Krosa
Scryb Ranger
Scordhed Rusalka
Tin Street Hooligan
Karplusan Wolverine
Sheltering Ancient *onko tästä mihinkään?
Silhana Ledgewalker
Stormbind *onko tästä mihinkään?
Scab-Clan Mauler
Krosan Grip
Stonewood Invocation

Vain muutamia mainitakseni.
..mut sit alkaa pään rapsutus. Ihan perus pieksu kun ei oikein toimi nykyään ku on niin paljon lappuja jotka kaataa sen niin tylysti.
Esim. useampi näistä ukoista olisi aika heikoilla Pyroclasmin resolvatessa. Phyrexian Arenan laputusetu voi koitua häviöön.
Useampi lentävä vastustajalla tiskissä.  ..tai yks Simic Sky Swallower. (Tai joku muuten vaan liian iso alkuvuoroilla tiskiin, Rumbling Slum)  Tätä voisi jatkaa vaikka kuinka.

Kysynkin nyt et mikä olisi sinun T2 R/G "pieksu" Deck?
Jäikö minulta huomaamatta joku tälläsiin deckeihin "tehty" lappu?

Poissa floundz

Vs: T2 R/G Pieksu tai jotain.
« Vastaus #1 : 01.11.06 - klo 22:03 »
Seal of fire ja Volcanic hammer on nyt yksi juttu poltoista. Sealit mm. on tokan vuoron maulerin bloodthirstin aktivoija. Sitten en itse tiedä, mutta tuota wheel of fate voi olla pelattava, mutta siitä en mene sanomaan. Burning-tree Shaman on hyvä lappu, metasta riippuen voi myös mogg sentryä pelata. Avalance rideria voi pelata enemmän ld:seen keskittyneessä dekissä.

Poissa Sammakko

Vs: T2 R/G Pieksu tai jotain.
« Vastaus #2 : 02.11.06 - klo 17:53 »
Kyllä. Shamaani hyvinkin jäi pois laskuista. Tuo Seal of Firen Scab-Clanin bloodthirstin aktivoijana oli todella hyvä pointti.
Näin pakkaa ajatellen olisko joku tällänen mistään kotosin:

9x Mountain / 7x Forest, 4x Karplusan Forest

3x Llanowar Elves G
4x Kird Ape R
4x Scab-Clan Mauler RG
2x Giant Solifuge 2R/G R/G
3x Burning-Tree Shaman 1RG
3x Dryad Sophisticate 1G
2x Magus of the Scroll R
2x Tin Street Hooligan 1R

4x Char 2R
4x Rift Bolt 2R -Suspend R
3x Browbeat 2R
3x Call of the Herd 2G
3x Moldervine Cloak 2G

SD:

2x Krosan Grip 2G
3x Rumbling Slum 1RGG
2x Stonewood Invocation 3G
3x Scryb Ranger 1G
1x Giant Solifuge 2R/G R/G
4x Silhana Ledgewalker 1G

Tämä on kyhästy hetkessä enkä ole moista ikinä edes kokeillut. (Kortit kyllä löytyy.) Lanttujen ja Mightien pois jäänti hieman arveluttaa,mut mitä muut olette mieltä? Riittääkö 2x Magus, kenelläkään kokemuksia kyseisistä lapuista?
« Viimeksi muokattu: 02.11.06 - klo 20:40 kirjoittanut Sammakko »

Poissa NivMissetti

Vs: T2 R/G Pieksu tai jotain.
« Vastaus #3 : 02.11.06 - klo 18:31 »
Rumbling Slum voisi olla ihan mukava vähintään sidelle. Lisäksi varmaan solifugeja ja BTS:ää voisi pelata neljääkin. Pakasta ei omakohtaista kokemusta vetäisin nyt vaan lonkalta.

EDIT: http://magic.tcgplayer.com/db/deck.asp?deck_id=43916 tuosta voisi olla vähän vinkkejä deckkiin.

EDIT2:Sitten huomasin erään yksityiskohdan. Eli Tin Street Hooliganeja pelataan luullakseni sidessä.
« Viimeksi muokattu: 02.11.06 - klo 19:09 kirjoittanut NivMissetti »

Poissa Sammakko

Vs: T2 R/G Pieksu tai jotain.
« Vastaus #4 : 02.11.06 - klo 18:44 »
Solifuget on kestävyydeltään hieman liian heikkoja: maksaa 4cc pelata ja jos sitä törväsee esim. Boros Recruit ni löytyy solifuge graven puolelta. Näin en settiä sisään viitsi laittaa,niistä siis löytyy kokemusta. BTS:t on hyviä sitä ei kieltäminen,mut Scab-Clan veti pidemmän korren tuon Tramplen ansiosta. (+en omista neljättä BTS:ää.) ;) Slumi on iso ja mahtava,eikä kieltäminen ettenkö niitä olisi halunnut laittaa,mut slotit loppu kesken. Ehkäpä Sidelle jos vaikka tielle tulee pakka josta ei Non-basic landejä löydy. Näin voin Sophisticaten slotit voi hyödyntää.
Tämä on kaiken puolin mietinnässä,enkä osaa ilman pelaamista/viilaamista sen enempää sanoa,siks odottelen kokeneemmilta apua +hyviä ehdotuksia.
« Viimeksi muokattu: 02.11.06 - klo 18:46 kirjoittanut Sammakko »

Poissa floundz

Vs: T2 R/G Pieksu tai jotain.
« Vastaus #5 : 02.11.06 - klo 18:59 »
solifugeja kannattaisi pelata kontrollia vastaan sidellä, ne ovat muuten ehkä liian heikkoja. Seal of Firejen tilalla pelaisin Rift Boltteja, koska ne mahdollistavat tokan vuoron maulerin, mutta lyövät enemmän. Lanttuja setti sisään, koska sillä voi saada mauttomia toisia vuoroja ja muutenkin tämä tarvii mahd. nopeasti manaa. Signetit pois ihan heti paikalla, ne ovat huonoja agrossa, eikä sinulla varmaan manatkaan kuse paljon väreistä. Browbeatteja kolmea ja Moldervine Cloakkia kolmea. Sitten vähän hassumpi ehdotus, silhanat sidelle sen takia, että ne ovat mauttomia toisia agroja vastaan. Itse pelaisin myös Stonewood Invocationia, mutta sille ei ehkä ole tarPeeksi tilaa tässä buildissa.

Poissa Sammakko

Vs: T2 R/G Pieksu tai jotain.
« Vastaus #6 : 02.11.06 - klo 19:36 »
Giant Solifuget on kyl heikkoja,mut tehokkaita oikeassa tilanteessa. Tuo haste on sellanen ominaisuus,et sitä on helppo "jemmata" jos tilanne näyttää siltä ettei tiskissä ole juuri apua sillä hetkellä. Niillä on voitettu useita pelejä yllätys momentin ansiosta. Seal of Firet vaihtui Rift Boltteihin. Lanttuja en settiä laittanut ihan sen takia et jos sellanen ei olekaan alotus kädessä,ni sitä on todella paskamaista nostaa 3+..kierroksilla. Signetit lähti niiden alta. Silhana Ledgewalkerit olivat melkein pakkaan asti menossa,ne vain toimii. Sidelle nyt kuitenkin. Miltä nyt näyttää?

Poissa floundz

Vs: T2 R/G Pieksu tai jotain.
« Vastaus #7 : 02.11.06 - klo 20:07 »
Alkaa näyttää paremmalta, mutta tekisin vielä pari muutosta ja kysymystä, millaiseen metaan tämä on tarkoitettu, koska tuo Silhana ledgewalker on joissain metoissa tuossa sophisticatea parempi, mutta yleensä sophisticate on parempi. Ovatko Magukset toimineet? Ottaisin 2 Holigaania pois sideltä ja laittaisin tilalle 1 lanttu ja Magus, jos ne ovat toimineet, jos eivät ole sitten tilalle sopisi ehkä paremmin bts/coth. Nyt voisi myös hieman pelitesti tuloksista kuulla ja sideä muokkaisin vielä.
SB:
3x Krosan Grip 2G
3x Stonewood Invocation 3G
4x Scryb Ranger 1G
1x Giant Solifuge 2R/G R/G
4x Silhana Ledgewalker 1G

Sidetysten jälkeen tämä pärjää huomattavasti paremmin kontrollia vastaan. En sitten tiedä, että olenko nyt unohtanut jotain vielä, mutta tuo side näyttää hyvältä, mutta solifuge on vielä auki.

Poissa Sammakko

Vs: T2 R/G Pieksu tai jotain.
« Vastaus #8 : 02.11.06 - klo 20:37 »
Tämä on kyhästy hetkessä enkä ole moista ikinä edes kokeillut. (Kortit kyllä löytyy.) Lanttujen ja Mightien pois jäänti hieman arveluttaa,mut mitä muut olette mieltä? Riittääkö 2x Magus, kenelläkään kokemuksia kyseisistä lapuista?

(Lantut meni kuin menikin sisään.)

No enää tämä ei kyl ole hetken kyhäelmä,mut muilta osin tuo pitää aika pitkälti paikkaansa. 2x Magus ja 3x CotHia on vasta postista minulle tulossa. Meta on aika universaali ja sekös se vasta ongelma onkin, elikkä löytyy todella laidasta laitaan. Sanoisin controllin kuitenkin olevan se juttu tällä hetkellä siks tuo side näyttää mielestäni aika hyvälle. (sinun ehdotus.) Tämä on myös yksi syy miksi pari Solifugea mainis ei ole niin huono juttu. Holigaanit ovat sisällä controllin signettejä ja aggron tappo vasaroita varten. Jälkimmäisistä tiedän varmasti et tulee vastaan.
Vkolopun jälkeen voin valaista pelitestauksien jälkeen paremmin mikä toimii ja mikä ei. ..ja onko Scrollista mihinkään.

Slumeista vielä: Ne pidän sidellä Izzetronin/LD wildfireä vastaan. Ne kun suoraan kestää sen.
« Viimeksi muokattu: 02.11.06 - klo 20:42 kirjoittanut Sammakko »

Poissa floundz

Vs: T2 R/G Pieksu tai jotain.
« Vastaus #9 : 02.11.06 - klo 20:49 »
Juu en taas kerran huomannut lukea kunnolla, oma moka. Mutta 2 artifactin rikkojaa on vähän tylsä, laittaisin sitten sen yhden tai kaksi sisään lisää, jos tiedetään, että niitä tullaan tarvitsemaan. Jos magus of the scrollit eivät toimi, sitten voidaan yksinkertaisesti laittaa ne huligaaneiksi.

Poissa Sammakko

Vs: T2 R/G Pieksu tai jotain.
« Vastaus #10 : 02.11.06 - klo 22:03 »
En jaksa kuitenkaan uskoa että kukaan pelaisi enempää ku kolmea vasaraa? Typestä ei oikein ole muita kunnon uhkia ellei sit joku Mirari/Jesterin Keppi ala kettuilemaan pyödässä..tai Stuffy. Sille ei sit noikaan kyl voi mitään. Idea on kuitenkin,et jos vasara tulee pöytään ni minulla olisi kuitenkin joku vastaus olemassa,vasaran poisto tai polttaa äijän jolle se kytketään jos polttoa löytyy. (Magus voi tehdä sen.)
Noihin muihin ärsytyksiin kuten nyt vaikka toi mirari on hyvä olla Holigaaneja pakassa. Olen paljon fiksumpi kun pääsen tuota kunnon peleihin kokeileen.