Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Flash Vintagessa?  (Luettu 2895 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa oltrak

Flash Vintagessa?
« : 11.05.07 - klo 18:34 »
Kun Flash on nyt kovaa kamaa Legacyssä niin jäin vain miettimään onko puhuttu sen Vintage-mahdollisuuksista. Vihakortteja on vastassa ehkä hieman enemmän, mutta toisaalta tarjolla on Legacystä bannitut tutorit. Sinimustalla buildilla tarjolla olisi kuitenkin Duressit ja FoWit, joten toisia kombojakaan vastaan ei pitäisi olla ihan altavastaajana. Vai missaanko jotain olennaista?

Itse en ole kasaamassa (kun eipä Tampereella ole Vintagea juuri pelattu WoWin tultua), kunhan nyt kiinnostuksesta kyselen. Elelen myös harhamaailmassa jossa kuvittelen että Flashista saisi väsättyä kilpailukykyisen budjettipakan.

Poissa ilpo

Vs: Flash Vintagessa?
« Vastaus #1 : 11.05.07 - klo 23:56 »
Flashi Academy Rectorin kanssa on maailmalla puheenaihe. Reksissä on vaan se onkelma, että se on jo aiemmin vihattu varsin helposti ulos metagamesta ja nykyään on lisäksi vielä paremmat hoserit olemassa.
Lainaus käyttäjältä: nastaboi
Hankin Ramoneksen kokoelman, painonnostopenkin ja kuulapyssyn. Sitten pistän fisut pakkaseen ja opettelen postinumeroluettelon ulkoa.

Poissa Rancid-

Vs: Flash Vintagessa?
« Vastaus #2 : 11.06.07 - klo 21:42 »
Necrotaan sen verran, että VintageFlash.dec:hän _on_ varsin rik ki näi nen. Proksasin joku aika sitten nopeasti moisen kasaan ja hulluutta se vaan on.
Lainaus
TES uses Ad Nauseam more often and ANT uses Past in Flames more frequently.

Poissa Knoly

Vs: Flash Vintagessa?
« Vastaus #3 : 11.06.07 - klo 23:43 »
Oiskos Rancidilla linkittään ks. dekistä jotain listaa..?