Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Sarjat  (Luettu 3246 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa DeF

Sarjat
« : 08.08.07 - klo 21:20 »
Aloitin tänään pelaamisen kun sain hankittua MTG: Core gamen. Innostus tuli kun sain aiemmin Pelaaja-lehden mukana lisäkorttipussin, jossa oli saviors of Kamikawa sarjan kortteja . Tuli mieleen, että saako niitä mixailla 9th sarjan korttien kanssa. Tätä on varmaan jo kysytty.

Poissa Omnicun

Vs: Sarjat
« Vastaus #1 : 08.08.07 - klo 21:27 »
Riippuu täysin mitä formaattia aiot pelata.
Tästä näet kussakin formaatissa sallitut kortit.

Todennäköisesti et ole kuitenkaan osallistumassa mihinkään turnaukseen, jos kerran vasta startterin ostit, vaan pelaat kavereiden kesken muuten vaan ns. casualia, jolloin rajana on vain omat säädöksenne, eli todennäköisesti voit pelata pelin mitä tahansa kortteja joita vain satut omistamaan.

Poissa Jetch

Vs: Sarjat
« Vastaus #2 : 08.08.07 - klo 21:30 »
Saat toki sekoitella kortteja ja näin, mutta kuten Omnicun mainitsi, jos aiot osallistua johonkin turnaukseen missä pitää olla valmis pakka, niin sitten voi tulla ongelmia, kun saa olla vain tietyt sarjat.

Mutta voit ihan hyvin osallistua drafteihin ja sealedeihin, koska niissä pelaat niillä korteilla jossa turnauksessa annetaan (turnaukseen sisältyy maksu boostereista/tournament packeista). Mutta sinä kun olet vasta-aloittanut niin ei kannata välittää nyt pahemmin.

Joten varmaan pelailet vain, että ihan vapaasti saat sekoitella kortteja mistä sarjasta tahansa, paitsi en suosittele ungluedin tai unhingedin sekoittamista (kaverit eivät pakosti pidä), ne tunnistat hopeisista reunoista.

Poissa DeF

Vs: Sarjat
« Vastaus #3 : 08.08.07 - klo 21:52 »
ok kiitos  ;D