Kauppapaikka > Korttien arvot

Hintalaskuri tradejen, ostojen ja myyntien arviointiin

(1/12) > >>

luma:
Ensiksi tärkein asia eli linkki: http://mtgsuomi.fi/hintalaskuri/

Sitten lyhyt selostus: ison korttikasan hinnan laskeminen MOTLin hinnastosta on melko rasittavaa, ja MagicCardMarketista vielä enemmän. Tässäpä kätevä työkalu siihen tehtävään. Sivuston käyttö on toivottavasti itsestäänselvää, joten mitään pitkiä käyttöohjeita en lähde kirjoittamaan. Jotain yksinkertaisia ohjeita kuitenkin:

- Systeemi osaa täydentää kortinnimen. Nimeä kirjoittaessa tekstikentän alle aukeaa valintalaatikko mahdollisista nimistä.
- Lue lista -napista voi pasteta korttilistan (muodossa X kortinnimi (editio), esimerkiksi "4 Wrath of God (10th)")
- Tee lista -napista järjestelmä tekee helposti kopioitavan tekstilistan korteista.
- Listan alapuolelle systeemi laskee vasemman ja oikean puolen erotuksen, esimerkiksi traden reiluuden arviointia varten (laita siis omat korttisi toiselle puolelle ja tradekaverin kortit toiselle puolelle).

Järjestelmässä voi olla bugeja. Jos löydät sellaisen, niin ilmoita minulle vaikkapa tähän ketjuun tai YV:llä. Jos kortille ei löydy hintaa, mutta olet varma, että kirjoitit kortin oikein, syynä on todennäköisesti se, ettei korttia löydy kyseisestä hinnastosta. Myös parannusehdotukset ovat tervetulleita. Ne myös joko tähän ketjuun tai YV:llä.

Sitten vielä teknistä höpöhöpöä: MOTL-hinnasto haetaan tietokantaan kerran päivässä. Hinta on price-sarakkeesta löytyvä tieto. Systeemin perustoiminnallisuus on tehty JavaScriptillä (jQuery- ja jQuery UI -kirjastoja käyttäen), joka hakee Python-skriptin kautta tietokannasta korttien nimi-, editio- ja hintatiedot. Koodi on nykyään jo lähes lukukelpoista. Little Bobby Tablesin tunkeminen kortin nimeksi on turhaa.

Jos on kysyttävää niin kysykää.

To do -lista:

* MCM-hinnat (saa uneksia)
* "N-arvon" näyttäminen
* Jotain muuta, mitä?

Chaosworm:
Parannusehdotus: "Lue lista" -nappia painettaessa hakisi automaattisesti halvimman editionin, jos editionia ei ole laitettu perään.

Arcane:
Jos joskus tekijällä on erityisen tylsää, on oma ehdotukseni lisätä myös jonkinlainen valintakytkin:"vain mustareunaiset" / "vain valkoreunaiset". Vaatii tietysti oman erottelunsa määrittää ohjelmalle, että mitkä editionit palvovat mustaa ja mitkä valkeaa reunusta.

luma:

--- Lainaus käyttäjältä: Chaosworm - 22.10.09 - klo 14:29 ---Parannusehdotus: "Lue lista" -nappia painettaessa hakisi automaattisesti halvimman editionin, jos editionia ei ole laitettu perään.

--- Lainaus päättyy ---

Tehty.


--- Lainaus käyttäjältä: Arcane - 22.10.09 - klo 15:39 ---Jos joskus tekijällä on erityisen tylsää, on oma ehdotukseni lisätä myös jonkinlainen valintakytkin:"vain mustareunaiset" / "vain valkoreunaiset". Vaatii tietysti oman erottelunsa määrittää ohjelmalle, että mitkä editionit palvovat mustaa ja mitkä valkeaa reunusta.

--- Lainaus päättyy ---

Onko tästä juurikaan hyötyä? Käyttähäjän saa itsekin valittua, minkä edition hintaa käytetään. En usko, että olisi vaivannäön arvoista.

Masa88:
Semmoinen bugi tuli vastaan joka ilmoittaa m10 swamppien foilien hinnaksi 222,4 € neljältä kappaleelta

EDIT: tämä siis Motl hinnastoa käyttäen

EDIT2: Muuten tuo näyttää toimivan ihan kohtuullisen hyvin, kiitokset vaivannäöstäsi että olet tälläisen jaksanut väkertää :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta